2777
2789
عنوان

نامزدم دست به زن داره

2811 بازدید | 135 پست

دیشب بهش گفتم بریم یه دور با دوست خانوادگیمون بزنیم گفتش ن بی دلیل یک مرد لجبازه که حد نداره

منم ناراحت شدم خودمو چوس کردم 

سر چوس منم اون عصبانی شد با موتور به سرعت نور میرفت 

فکر میکرد من میترسم:/

بعد داد زدم که چته چرا اینجوری میکنی همچین رو موتور میزد منو منم ی مشگون محکم ازش گرفتم 

برد تو کوچه می‌خاست لهم کنه چنتا زد تو سرم لباسمو داشت در می‌آورد فقط اون لحظه میگفتم چته چرا بی احترامی میکنی عوضی انگار ارث باباشو خوردم منو میزد میگفت باباتم میزنم داداشم میزنم فک و فامیل تم میزنم:////

بابام تالا منو نزده:)

بعد به من میگه زبون خوش نداری 

از زن توقع همه چی دارن عوضی تو غرور منو له کردی چطور اون وسط قربون صدقت برم 

هرکاری کردم رفتارش عوض نمیکنه شما چیکار کردید شوهرتون دیگه نزنه😔

لباسا رو چرا...

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قلاده این سگ هارو بنداز گردنش بده دست ننه باباش بعدم تمام

پای چیش موندی دقیقا؟ 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

برید مشاوره در نظر داشته باش اخلاق ایشون بعد زیر بهغ سقف رفتن بدتر هم میشه پس خوش بین نباش که خوب میشه همینطور الکی. و نکته بعدی اگه رابطه تون به عروسی رسید لطفاً تا اخلاقش درست نشده بچه دار نشو

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

انقد وحشی حتا لباس خودشم جر میده

خدامرگم یارو پاک روانیه جونتو ور دار برو

نامزد ینی عقد یا دوس پسر؟ اگرچه عقد که هیچی، عروسی هم باشین ارزش موندن نداره

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡