2777
2789

همیشه ی خدا توهمه ی سفرا شوهرم اینم گفته بامااومده

یه باربه شوهرم گفتم واقعا دلم میتواد یکبارم شده خودمون دوتایی بریم سفر 

قول داده بود یه روز دوتایی بریم

بعد ما وسایلامونوجموجورکردیمو سه روز رفتیم مسافرت

بعداز برگشت براخانوادشم سوغاتی بردیم مادرشوهرم سوغاتیاشو پرت کرد جلو شوهرم برگشت بادادوبیداد گفت 

انگار نه انگار خانواده داری مادرداری ماشین خالی بردی خالی برگشتی 

زن همیشه پیدامیشه ولی مادرپیدانمیشه 

ازقبل میگفتید منم میومدم 😐 

کرک وپرم ریخت والا

همیشه اومده هااا

حداقلش فک میکنم یه ۱۰،۱۱تا مسافرتو اومده باما زهرمارمون کرده یه بار ماخودمون رفتیم کولی بازیارونگا!!!!

شوهرمم خیلی ناراحت شدبرگشت بش گفت همینه که هست بچه نیستم برا هرکاری ازت اجازه بگیرم 

خلاصه جنگ جهانی شد بیاوببین 

الانم خودشو الکی زده به مریضی که شوهرم بره معذرت خواهی کنه!

تمارض ترفند همیشگیشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واویلا

انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂

لطفاً مقاومت کنید 

کم کم عادت میکنه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خدا نجاتت بده

آمین خواهر

همیشه بش نهااایت احترامو گذاشتیم ببین تروخدا کوفتمون کرد 

میگه ماشین خالی بوده!انگار ما مسافرکشیم نباید خالی باشه ماشین وقتی خالیه باید اینم باشه حتما

آمین خواهرهمیشه بش نهااایت احترامو گذاشتیم ببین تروخدا کوفتمون کرد میگه ماشین خالی بوده!انگار ما مسا ...

میگفتی مامان خالی نبود کلی اساس و سوغاتی بود اونجا

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

کوتاه نیاین باز ببرینش با خودتون بذارین عادت کنه قرار نیس همیشه همراهتون باشه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤