خوده_خودم مدیر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 678 عنوان سما جهانباز پیدا شده | مشاهده متن کامل بحث + 2509 بازدید | 89 پست بعد چهار سال بالاخره پیدا شد 1404/04/16 | 16:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاسمن_۷۰ عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 27728 خدا لعنت کنه نوید رو با اون زن زشته افغانیش..اینهمه خوشگل ایرانی داشتیم بری از افغانیای کثیف حروم زا ... لیاقتش همون افغانیه بوگندو عه بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
نيلوفرابي عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 20091 شايعست يه ذره فكر كنيد هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر
خوده_خودم مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 678 واقعا خدا لعنت کنه این افغانیهای خطرناکه اومدن ریدن تو مملکتمون و رفتند برن که دیگه برنگردند فکر نمیکنم برن اخه خیییییلی زیادن این همه رو چطوری نیخان بیرو کنناز یه طرفی هم سلبریتی ها دارن چوب لای چرخ قانون میکنن
paryدریایی عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 2620 من از اول ک اون وویس رو ب دوستش داد حس کردم خودش قرار بود یکیو ببینه و حتمادوستش از رازو رمزش خبر داشت و اون یکی سما رو دور زد
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 10661 من پیج باباشو دارم اینستامو باز کردم نگا میکنم ببینم واقعیه یان اتفاقا همین یه ماه پیش ب فکرش بودم دلم ریش شد برا پدرش🫠 من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
محدثه_1401 عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 26546 نه خوبش هم هستولی چطور تو ایران یکی قتل میکنه فرار میکنه میره کانادااونا هم کثافتاشون قاچاقی میان ای ... چجوری پیداش کردن؟ ______ تعلیق دائم ______
یاسمن_۷۰ عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 27728 من پیج باباشو دارم اینستامو باز کردم نگا میکنم ببینم واقعیه یان اتفاقا همین یه ماه پیش ب فکرش بودم د ... پدرش خیلیییی مظلومه خیلیی بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
anisa_alipoor عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 3016 اون دختر 16 ساله بیچاره از شب تا صبح تو یه دسشویی 6 بار بهش تجاوز شده😥 کاربری واگذار شده است
پیچک_متعدد عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 5317 افغانستان دزدیدن بردن اونجا ببین اصلا بعید نیست اینکارو کرده باشنولی ممکنه کسی به پدرش آمار غلط داده باشه بخاطر جو فعلی و تیغ زدنشون...یه جوریه آدم نمیدونه بگه خداکنه زنده باشه یا نه...اگه واقعا اونجا باشه اون آدم قبلی میشه؟؟
paryدریایی عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 2620 پدرش گفت ۲/۵میلیارد گفتن بده تا دخترتو پس بدیم مردم کشور ما خیلی خوبن واقعا اگه اینطور باشه مردم جم میکنن پولو ولی خب باید پلیشپس رو ب اینکار باز کنن..باج گیری اونم افغان کثیف تو روز روشن
محدثه_1401 عضویت: 1401/11/28 تعداد پست: 26546 اون دختر 16 ساله بیچاره از شب تا صبح تو یه دسشویی 6 بار بهش تجاوز شده😥 کی گفت ؟ ______ تعلیق دائم ______
اشرشیاکلایبدبخت عضویت: 1404/02/13 تعداد پست: 8496 فکر نمیکنم برن اخه خیییییلی زیادن این همه رو چطوری نیخان بیرو کنناز یه طرفی هم سلبریتی ها دارن چوب ... من اصلا کاری با این قضیه ندارم ولی دذکل باید گوش این سلبریتی هارو بپیچوننموضوعی نمونده که اظهارنظر نکرده باشنشورش رو درآوردن همه هم از دم بیسواد