بله بایدم از بیرون کردن افغانیا ناراحت باشنبخدا دیگه دلم نمیسوزه براشون اکثر مردای افغانی خیلی نمک ب ...
درست کردن مهمات غیر انسانی نیس جون هزار تا ایرانی درخطره و میمیرن همون سلبریتی های حامی افغان ها بیان تو ایران باهم بمیریم ن اینکه اونا خودشون دست راست افغان و اسراییل هستن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
درست کردن مهمات غیر انسانی نیس جون هزار تا ایرانی درخطره و میمیرن همون سلبریتی های حامی افغان ها بیا ...
از یه عدهشون متنفرمممم امثال اشکان خطیبی که قشنگ معلومه حالت عادی نداره هیستیریکه یا یه چیزی میزنه!
مردم بخاطر چاووشی بهش فحش دادن برو ببین یه پست گذاشته با چه ادبیاتی!!! خیلی سوخیده که نتونستن کاری کنن نوشته بود ما ناامید نمیشیم، حتما نسل بعدی هم اینا به فنا میدن
اینشو نگفت من که گفتم اینجوری میگن از مردم پول جمع کنن
منم باور ندارم اینجور باشه اینترپل هس پلیس هس مگه عهد چوغه ک طرف خودش پاشه پول جمع کنه بره افغانستان دنبال دخترش اصلا قضیه بو داره من باور نمیکنم چیطو اونا دزدین همه دنیا الان فهمیدن فقط اونکه دختره دزدیه نمیدونه