2777
2789
بله بایدم از بیرون کردن افغانیا ناراحت باشنبخدا دیگه دلم نمیسوزه براشون اکثر مردای افغانی خیلی نمک ب ...

درست کردن مهمات غیر انسانی نیس جون هزار تا ایرانی درخطره و میمیرن همون سلبریتی های حامی افغان ها بیان تو ایران باهم بمیریم ن اینکه اونا خودشون دست راست افغان و اسراییل هستن

اونا اونجا پولشو میگیرن میان تضاهرات میکنن عیر ممکنه ذره ای ما واسشون مهم باشیم حتی اگه تیکه تیکه ب ...

بله به عنوان مزدور نظام میبینن مارو😂

یکیشون به من میگفت شماها بی عرضه‌اید نمیتونید حقتونو ازشون بگیرید

حالا خودش پناهنده شده بود آلمان با چندتا دختر مثل خودش تو یه سوئیت زندگی میکردن و تو رستوران کار میکرد احتمالا فکرمیکرده حقشو خوب گرفته🥴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درست کردن مهمات غیر انسانی نیس جون هزار تا ایرانی درخطره و میمیرن همون سلبریتی های حامی افغان ها بیا ...

از یه عده‌شون متنفرمممم امثال اشکان خطیبی که قشنگ معلومه حالت عادی نداره هیستیریکه یا یه چیزی میزنه!

مردم بخاطر چاووشی بهش فحش دادن برو ببین یه پست گذاشته با چه ادبیاتی!!! خیلی سوخیده که نتونستن کاری کنن نوشته بود ما ناامید نمیشیم، حتما نسل بعدی هم اینا به فنا میدن

حتما پولیه که اون ادم داده خریده الان میگه منم میفروشمشپدرش میگفت هر روز بهش تجاوز میشه پول قلبل جبر ...

مگه الکیه کشککیه خب اگر بود جاش باباش  بلد بود به اینترپل میگن میره میارنش نکه باباش بخاد بره من باور نمیکنم

بله به عنوان مزدور نظام میبینن مارو😂یکیشون به من میگفت شماها بی عرضه‌اید نمیتونید حقتونو ازشون بگیر ...

علط کردن 

بچه مزدور بابا و مامانشه  ملت ایران هم مزدور حکومتش هستن 

اگه مردم مزدور حکومت خودشون نباشن باید مثل افغانیا برن مزدور یه کشور دیگه باشن

دقیقا مشکل واژه مزدوره

بازی با کلماته دیگه 

مثلا میگن اسراییل به جمهوری اسلامی حمله کرد نمیگن به ایران حمله کرد یه عده ساده لوح هم باور میکنن 

مثل اینه که بگیم اسکندر مقدونی به ایران حمله نکرد به هخامنشیان حمله کرد  مگه میشه ادم همچین حرفی بزنه

اینشو‌ نگفت من که گفتم اینجوری میگن از مردم پول جمع کنن

منم باور ندارم اینجور باشه اینترپل هس پلیس هس مگه عهد چوغه ک طرف خودش پاشه پول جمع کنه بره افغانستان دنبال دخترش اصلا قضیه بو داره من باور نمیکنم چیطو اونا دزدین همه دنیا الان فهمیدن فقط اونکه دختره دزدیه نمیدونه 

اگر اینا همش دروغ باشه باباش دخترشو فرستاده خارج خودشم اینجا بلاگر شده باشه چی اخرشم کلی فالوور میگر ...

پیجشو دیدی؟

مردی با اون سن

با اون ریش سفید 

حال داره برای دخترش مرثیه بگه؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

پیجشو دیدی؟مردی با اون سنبا اون ریش سفید حال داره برای دخترش مرثیه بگه؟

بنظر شما کشکی هس پلیس اینترپل پس برا چیه چرا میگه خودم میخام پول جمع کنم برم افغانستان چرا به پلیس نمیگه پلیس بره

بنظر شما کشکی هس پلیس اینترپل پس برا چیه چرا میگه خودم میخام پول جمع کنم برم افغانستان چرا به پلیس ن ...

هیچ جا باهاش همکاری نکردن

بهرحال

خداکنه این حجم از غم ،فیک باشه

خداکنه.....

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ