2777
2789

وای  خدای من 

هم براش خوشحالم هم ناراحت 

لعنت به این مهمانان نا خونده نمک نشناس 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی هرکی از حضور افغانی تو ایران دفاع میکنه به سرنوشت این دختر دچار بشه. علی الخصوص نوید محمد زاده کابلی

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
الهی هرکی از حضور افغانی تو ایران دفاع میکنه به سرنوشت این دختر دچار بشه. علی الخصوص نوید محمد زاده ...

خدا لعنت کنه نوید رو با اون زن زشته افغانیش..اینهمه خوشگل ایرانی داشتیم بری از افغانیای کثیف حروم زاده زن بگیری

نه خوبش هم هستولی چطور تو ایران یکی قتل میکنه فرار میکنه میره کانادااونا هم کثافتاشون قاچاقی میان ای ...

😑😑😑😑

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
وای بمیرم.من همش به فکر اینم که بعد از این با چه روحیه ای زندگی میکنه. تو اینستا نوشته بود یه بچه هم ...

واییییی حرصممممم گرفته بخصوص برا اون دختره که ۱۶ سالشه جلو چشم مامانش دزدیدنش و الان بچه داره 

آبجی دوس دارم بزنمشوننننن   هرچی فحشه برا همون کثافتای دزد که اینکارو کردن 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
نه خوبش هم هستولی چطور تو ایران یکی قتل میکنه فرار میکنه میره کانادااونا هم کثافتاشون قاچاقی میان ای ...

افغانیِ خوب افغانیِ مرده س