2777
2789
عنوان

سوسک ریز فرش

273 بازدید | 12 پست

خانما من پارسال یه ۳-۴ ماه خونه مادرم بودم وقتی برگشتم تک و توک یسری سوسک های ریز میدیدم هفته ای دوسه بار امروز بازم دیدم یکم نگران شدم سرچ کردم دیدم سوسک فرشه انگاری بالدارن ولی خیلی ریزن چیکار کنم بچه کوچیکم دارم باید سم بزنم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم همه جا رو سم بزن و جارو کن تا بیشتر نشدن 

من بدبخت تازه عروس بودم خونه تکونی کردم بعد خونم پر سوسک شد حتی تا توی کمدهامم رفته بود سوسک از همین بچه سوسک ها ک کوچیکن بیچاره شدم از بس تمیز کردم 

اره عزیزم همه جا رو سم بزن و جارو کن تا بیشتر نشدن من بدبخت تازه عروس بودم خونه تکونی کردم بعد خونم ...

دقیقا منم بخدا با بدبختی خونه تکونی میکنم باز میبینم یه مدت نیست دوباره بعد یک هفته دوباره پیداشون میشه  پسرمم تازه میخواد راه بره اصلا وقت تمیز کاری ندارم خرابکاری میکنه بهونه میگیره نمیزاره

دقیقا منم بخدا با بدبختی خونه تکونی میکنم باز میبینم یه مدت نیست دوباره بعد یک هفته دوباره پیداشون م ...

سم بپاش دور خونه و در ورودی و زیر فرش رو تا هر چی هستن بمیرن 

منم جارو میکردم فرداش دوباره بودن دوهفته تمیز نکردم تا مردن با سم 

سم بپاش دور خونه و در ورودی و زیر فرش رو تا هر چی هستن بمیرن منم جارو میکردم فرداش دوباره بودن دوهفت ...

میترسم پسرم ۴ دست و پا میره همجای خونه دست میزنه 🥲مگراینکه سم بزنم برم جایی یکی دوهفته