2777
2789
عنوان

بیمار جنسی اون خانومی هست که یه سری تاپیکهای مفید رو گزارش میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 74 پست

شما گویا خبر نداری ی کاربر مرد با اسم و جنسیت زنانه اومد تو سایت چندین ماهم فعالیت داشت و تاپیکای بارداری میزد اخرشم گف من ی مرد 43ساله هستم😅😆

تیکر ب وقت لاغری😅😆 میخوام 12کیلو کم کنم😑 

سایت قانون داره خب. گزارش بزنن یا نزنن ممنوعه.

نه اتفاقا...تو اون سایتا این همه خانوم پیدا نمی شه. اینجا یه حالت مهمونی و دور همی دوستانه ی زنانه داره.  این محیط رو اونجا پیدا نمی کنن. برای همین جذب اینجا می شن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم تاپیک . حالا کاری با روابط خصوصی ندارم . یکسری کاربرها هستن برای موضوعات عادی و بحثهای رایج در جامعه هم گزارش میزنن کلا تمام دغدغه اشون تو سایت شده حذف نظرات مخالف . من بهشون میگم عقده ای و روان پریش . اینها فکر بسته ای دارن و از اینکه با چنین افرادی همکلام بشم از نزدیک متنفرم 

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
بچه ها برخلاف اون چيزي كه فكر ميكنين اينجا از اينستا جذاب تره براي بيماران جنسي 

چون کاربرا راحت گول میخورن و هست ونیست شونو میریزن رو دایره😖

تیکر ب وقت لاغری😅😆 میخوام 12کیلو کم کنم😑 

ممکنه همه پول مشاور نداشته باشن. طرف از درخواست مکرر همسر برای رابطه ی جنسی سوال گذاشته. سریع گزارش نیزنن. شاید این مشکل مال چندین نفر باشه. این همه میگن امار طلاق بخش بیشترش مربوط به ناآگاهیهای روابط جنسی هست

ممکنه همه پول مشاور نداشته باشن. طرف از درخواست مکرر همسر برای رابطه ی جنسی سوال گذاشته. سریع گزارش ...

کلینیک هم داره اینجا

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

ابنجا به بخش کلینیک داره که براحتی میتونن جواب سوالشون رو پیدا کنن. 

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
دقیقا اسم این بخش تبادل نظر هست. من به شخصه واقعا ازین حرف حالم به هم میخوره که میگن آقا توی سایت هس ...

عزیزم 

ما که متخصص نیستیم 

مسائل جنسی دکترِ مربوط به خودشو داره

اون خییییییییییییییلی بیشتر از نی نی سایتیا میتونه راهنماییش کنه

به قول نی نی یار مطرح کردن این جور مسائل پای مزاحمینو به سایت باز میکنه 

حداقل اینجا خانم ها آرامش داشته باشن

میخوام عاشق بشم اما.... 
دقیقا اسم این بخش تبادل نظر هست. من به شخصه واقعا ازین حرف حالم به هم میخوره که میگن آقا توی سایت هس ...

من نمیدونم کدوم تاپیکومیگی

ولی طریقه پرسیدن سوال خیلی مهمه....بعضیا عمدا تاپیکای جنسی میزنن چون هدفشون چیزدیگست....ولی خب ازنوع سوال میشه فهمید طرف واقعاسوال داره یااومده فقط به هدف کثیفش برسه

منم تاحدودی بااین حرف شما که میگی فوری میگن آقایون اینجان مخالفم.....هستن که باشن.....من سوالمو درست مطرح کنم مشکلی نداره

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
شما گویا خبر نداری ی کاربر مرد با اسم و جنسیت زنانه اومد تو سایت چندین ماهم فعالیت داشت و تاپیکای با ...

خوب به خاطر یک بیمار روانی و جنسی نمیشه ده ها هزار نفر که عضو این سایت هستن محدود بشن