یه کم فکرتون رو باز کنین. طرف مشکل رابطه ی جنسیش رو مطرح کرده همه نگرانن آقا توی سایته. این همه سایت مستهجن و شبکه های اجتماعی. اگر مردی واقعا بیمار جنسی باشه میره اونجا. نه نی نی سایت.
عزیزم ما که متخصص نیستیم مسائل جنسی دکترِ مربوط به خودشو داره اون خییییییییییییییلی ب ...
نه دکترا اکثرن چیزه خاصی بارشون نیست دراین رابطه،من خودم مراجعه کردم و اصلا به دردم نخورد،خودم اطلاعاتم از دکتره بیشتر بود خخخخ ولی از طریق یکی از کاربرای نی نی سایت تو تاپیک ونوس و مریخ تو خصوصی راهنمائیم کرد و مشکلم حل شد،به نظرم استفاده از تجارب دیگران خیلی به درد میخوره ولی متاسفانه اینجا جو بده و چون آقایون میان میخونن نمیشه باز راهنمائی کرد ولی میشه تو خصوصی کمک کرد
لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
بچه ها ببخشیدپست ها زیاد هست و نمیتونم تک تک جواب بدم. اما واقعا با این شرایط اقتصادی جامعه همه نمیتونن برن پیش مشاور یا همسرشون راضی نمیشه. به هر حال یه سری تجربیات شخصی از دوستان ممکنه بتونه کمک کنه. اکثر بحثهایی که دیدم حذف شده مربوط به مشکلات جنسی از قبیل عدم تمایل یا ترس از نزدیکی یا تمایل زیاد همسر برای رابطه بوده. و به نطر من استارتر واقعا نیاز به کمک داشته. کسی جزئیات یا نحوه ی رابطه ی جنسی رو سوال نکرده. مسائل پیرامون اون رو سوال کرده و متاسفانه سریع این موصوعات حذف میشه.
از بچگي تو مخمون کردن حرف زدم درباره اين مسايل ممنوووووعه.حق نداري دربارش حرف بزني.يکي از دوستاي من ...
بله دقیقا . یکسری آموزش ها رو از یک سنی باید به افراد یاد داد و نهاد مربوطه خودش رو داشته باشه . از طرفی خانواده نقش مهمی داره و بعد محیط و یک عامل مهم عرف جامعه هست . همه خوب میدونیم عرفی که ازش حرف میزنیم یک عرف تحمیلی هست . عزیزم دختران و مادران سرزمین ما از ابتدا محدود و محکوم به تسلیم شدن بودن ابتدا در خانواده پدری و بعد خانه همسر . همین زن در امور خصوصی و جنسی هم اگر اعتماد بنفس نداشته باشه و درگیر باید و نبایدهای افکار نادرست ، از آنچه حقش هست میگذره و سالها ازش بهره نمیبره در مقابل جنس مذکر آزادانه حق انتخاب هر نوع روشی رو داره
چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
بچه ها ببخشیدپست ها زیاد هست و نمیتونم تک تک جواب بدم. اما واقعا با این شرایط اقتصادی جامعه همه نمیت ...
نمیدونم تاپیک ونوس و مریخ در اتاق خواب رو دیده بودین یانه،خیلی خوب بود به خیلیا کمک میکرد ولی درکنار محاسنش بدی هائیم داشت چون آقایون میومدن و میخوندن و.. خیلی باز صحبت میکردن بعضیا
لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
سوالشون رو باید در بخش کلینیک سایت مطرح کنن تا مشاور بهشون پاسخ بدن ، درسته بخش تبادل نظر اما در مور ...
سلام نی نی یار عزیز بعضی کاربرها به عمد و از روی کینه و نداشتن تحمل در خصوص بعضی نظرات فقط در سایت دنبال گزارش زدن هستند. چون چیزی رو نمیپسندن دلیل بر این نمیشه این عادت زشت رو همیشه به کار ببرن
چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
بچه ها ببخشیدپست ها زیاد هست و نمیتونم تک تک جواب بدم. اما واقعا با این شرایط اقتصادی جامعه همه نمیت ...
ببین حرفت درسته عزیزم تو اون تاپیک هیچ کس کمک نکرد کمکی نمیشد کرد . به رابطه خصوصی و جنسی دو نفر بدون هیچ شناختی آخه چی میشه گفت.؟!!! من میرم جلو اون میگه نه اون میخابه من دلبری کردم اون ندید بعضی آموزش ها باید تو فرهنگمون نهادینه بشه از کودکی. همه داشتن تعداد و زمان و میزان و مدل روابط خودشون و اتاق خابشون میگفتن اما ر هفته و روز و شب و ماه و سال میدادن .بعضی ها که ولشون میکردی عکسم میزاشتن. داشتن میشکافتن قشنگ. آزادی بیان خوبه ولی همه که جنبه ندارن که. برای همین باید روش نظارت باشه دیگه. وگرنه من خودم هیچوقت از حضور آقایون اینجا ترسی نداشتم . و مخالف تفکیک جنسیتی هستم. قانون اینجا اینه دیگه دست من و شما نیست. اینجا هم کسی گزارش نمیزنه خوده نی نی یار سرش درد میکنه که این تاپیکا رو پیدا کنه و تعطیل کنه.