2777
2789
عنوان

خانومای خونه دار بیاید گلا،😊

6644 بازدید | 36 پست

خانومای عزیز،۱شما برای برق انداختن وسایل استیل مثل سماور وسینک چی استفاده میکنید۲برای کاشی و سرامیک چی؟نمیخوام از جوهر نمک استفاده کنم همسرم حساسه,مبل هام لکه شده چطوری ازبین ببرم؟۴واینکه چندتا شوینده خوب و کاربردی برا خونه تکونی معرفی کنید؟من تا حالا فقط برا تمیزی از تاید وسفید کننده وشیشه پاکن استفاده کردم ولی آلان شوینده ها متنوع هستند نمیدونم چی بگیرم,برا سرویس بهداشتی هم بگید بجز سفید کننده!مرسی😇😇😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دامستوس واسه دستشویی وشامپوفرش سپید واسهرمبل و فرش سینک و استیل هم سیف کرمی 

من خودم اینا رو استفاده کردم خیلی خیلی راصیم

میخواستم غصه بخورم مو توش بود دیگه نخوردم مو تو غصه هاتون😊

یه سیف قرمز هست برای لکه مبل خوبه

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

دامستوس خیلی از سیف بهتره خیلییییی. یه پاک کننده چند منظوره بگیر برا گاز وهمه جا میشه استفاده کرد. یه اسپری پاک کننده لوازم چوبی برای وسایل چوبیت.یه اسپری تمیز کننده پارچه رافونه برا مبلات. اینا بهتریناشه. من از خیلی از برندا استفاده کردم اینا بینظیرند.

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜