سلام لطفا هرگی که منطقی فکر میکنه راهنماییم کنه میخوام به بابام اینا نظراتتون و نشون بدم
من یکسال و نیمه ازدواج کردم شوهرم دست بزن داشت شکاکه بددله اجازه بیرون رفتن ندارم خرجی ماهی یه میلیون میده اونم دیگ نمیده چن ماهه . با قرض و وام یه کار راه انداخت اونم انقد رفت و اومد دنبال مامانش دیگ نرفت کلا بیخیاله به پول و کار . حالا دو روز پیش الکی الکی با چن نفر تو روستا دعوا گرفت ماشینشو کلا پودر کردن اینم دو نفرو با ماشین زیر گرفت . بماند ک اونا بهمون حمله کردن و با سنگ پای منو شکستن . الان خودش نشسته روستا منو فرستاده خونه بابام هرچی میگم خبرت برگرد اینجا دیگ جنگو ول کن برس به کاری باری میگ اگ تا یسال دیگ هم جنگ ادامه داشته باشه من وامیسم به من چ ک شما کجایین بشین همونجا فعلا
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان دیگ واقعا خستم کشش این زندگیو ندارم نمیتونم ادامه بدم خانوادشم که افتضاااااحححح. هرچی میشه به م ...
ازنگ کجا پول میاری دیه میدی
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)