2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام برا طلاق یا زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 41 پست

مطمئنم این ادم بهتر که نمیشه بدترم میشه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
فعلا همون خونه بابات بمونشوهرت ترسیده بلایی سرت بیارن

اصلا این چیزا نیست بابا طرف اصن فک نمیکنه بگ زن و بچم اواره خونه مردمن خرجی ندارن برم یه فکری بکنم برا شغل و پول 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دیگ واقعا خستم کشش این زندگیو ندارم نمیتونم ادامه بدم خانوادشم که افتضاااااحححح. هرچی میشه به م ...

ازنگ کجا پول میاری دیه میدی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
تایپک آخرم رو بخون و به نظرم این مرد واقعا سخته ادامه زندگی باهاش خیلییییی سخت ،خودم رو درمقامی نمیب ...

اصلااااا از این ادما نیست ک بیاد مشاوره ی بار گفتم تا دوساعت مسخرم میکرد 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

نظر من که طلاق بگیر، کار به دعوا ندارم که بماند. ولی مردی که آزادی کسی را میگیره و ظلمه بهتره ازش دو ...

من مجرد بودم خودم مترجم عربی بودم برا تاجرای لب مرز کار میکردم نمیدونم چرا این بلا رو سر خودم اوردم

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

چه مرد مزخرفیفعلا خونه پدرت بمون و تکلیف زندگیتو روشن کنمردی نیست بشه روش حساب کرد

دقیقا حرف منم همینه یه روز با ارامش زندگی نکردم همش استرس همش اعصاب خوردی نمیشه روش برا طولانی مدت حساب کرد

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

چی بگمبهتره فعلا خونه پدرت بمونیبعد که اومد گدرت محکم باهاش حرف بزنهتا سربه راه بشه بره دنبال کاربش ...

کار داره .... نمیره یا خوابه یا دنبال مامانش یا دنبال دعوا و شکایت 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

ازنگ کجا پول میاری دیه میدی

فروش طلا . پول کشاورزی . قرض از این و اون فروش ماشین . اگ پول دیه و جریمه نبود الان منم پول و پله خودمو داشتم 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

تهدیه کن بگو یا طلاق یا مشاوراز این آدم شریک زندگی برات درنمیاد اگر یک درصد دلسوز زندگیتون باشه و شم ...

گفتم تهدید کردم تهش شد کتک کاری . طلاقم الان گفتم فردا میرم درخواست طلاق میدم مهریه م نوش جونت بچمو برمیدارم جاش گفت باشه برو خب بعدم قط کرد

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....