۳) عمارت زیبایی چم ، خواهران کبیری، میکاپ عقد محضری خودم
دو بار به بازدید عروسشون رفتم دو روز پشت سر هم ، مدل های معروفی که اکثرا توی اینستاگرام میبینیم بودند و خب این قضاوت رو راحت تر میکرد ، به نظر من خانمی که اونجا بود بهترین میکاپش رو انجام داده بود، رنگ کرمپودر مناسب با بدن ، سایه خطی که سلیقه من نبود ولی به قدری زیبا کار شده بود که دوست داشتم انجام بدم
همه مدل ها پوستشون کاور سنگین داشت ، کانتورشون بر خلاف کرمپودر به رنگ پوستشون نمیومد یا حداقل خوب بلند نشده بود مشخص بود بیشتر گریم بود تا میکاپ، لنز هم همه داشتند بیشتر یه فستیوال رنگا رنگ بود با پذیرایی و هدیه تایید پکیج
از بین میکاپ دستیار ها فائزه ، صفورا بیشتر به سلیقه من بود
میکاپم رو با خانم فاطمه کبیری انجام دادم ، اخلاق بیست… شاید بگم ۱۰ بار ازشون خواستم آیینه رو ببینم و هر بار قبول کردن ، مرحله به مرحله با هم چککردیم ، تایمی که کنار هم بودیم صداشون میکردن و میگفت عروس دارم که برخورد محترمانه ای بود (ببینید چی به سرمون اومده که به اینم راضیم 😂😂😂)
در آخر میکاپم لایت بود، خیلی متفاوت با مدل هایی که اون روز دیدم ، سایه نود داشتم با گلیتر که ماندگاری متاسفانه خوبی نداشت اما بسیار زیبا بن مژه رو زده بود ، مژه ها نرم که ماسکارایی که آخر استفاده ت کرد حالتشون رو خیلی خوب کرد ، ابرو ها فلت قرینه رنگ رژ هم همونی که میخواستم
در کل از میکاپم راضی بودم ، فقط ماندگاری خوبی نداشت و پوستم توی همون محضر برق افتاده بود
شنیون هم با عاطفه کبیری ، راضی بودم … اما ببینید من اکه برگردم عقب با ایشون نمیگیرم چون خیلی گرون میگیرن، اکه هزینه براتون مهم نیست انتخاب خوبیه ولی پر غیر این صورت نمیارزه و با پرسنل هم نتیجه خوبی داره
رفتار کادر هم خوب بود ، پذیرایی هم داشتند
روز مراسم مجدد مشاوره میدن با توجه به چهره ، اکسسوری و لباس و لوکیشن و اختلاف قد با داماد و … هر دو و این مورد هم منو گیج کرد هم خوب بود برام درکل راضی بودم از نتیجه