2777
2789
عنوان

تجربه‌ام از میکاپ٫شینیون‌سالن‌های‌معروف‌تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 29 پست

۲)سالن گیوا سعادت آباد و مرزداران  ، میکاپ همراه عروس ، ۵ یا ۶ بار میکاپ محفلی با سپیده

میکاپ همراه رو با خانم حسینی انجام دادم ، روز مراسم ازشون خواستم مرحله به مرحله چک کنیم با هم و خب انجام ندادن و من مدام میخواستم بلند شم و در آخر هم چیزی که میخواستم نشد ، چشم های من رو به شدت بزرگ کرده بودند ، نوع خط چشمی که کشیدند مناسب من نبود با لیفتی‌که شینیون کار انجام داد حالتش بهتر شد، مژه گذاری شون رو خیلی دوست داشتم ، کانتور خیس انجام ندادن ،ریسه ای و با کیفیت بود،  پوست عالی بود ، بعد از ۱۰ ساعت تکون نخورد

لوازمشون خوب بود و از برند های مطرح اما بوی بسیار عجیبی داشت که نمیدونم دلیلش چیه

فرم لب هارو هم تقریبا راضی بودم اما رنگ رژ حتی نزدیک به اون رنگی‌که من میخواستم هم نبود و عوض نکردن

شنیونم چیز خاصی نبود یه دم اسبی ساده بود که اصرار داشتند مو اضافه بسازند و نذاشتم و این مورد خیلی اذیتم کرد  

درمورد پرسنل ببینید مشابه رفتار سالن ویس اما نه به اون شدت گستاخ و ببخشید دزد ! درک نمیکنند که روز مراسمه و آدم همینجوری استرس داره ، پس وقت فروشندگی نیست البته تقصیر خودمونم هست که به حرفشون گوش میدیم 

اما میکاپ های محفلی با سپیده ، از هر نظر عالی بود برای من همون کاری که میخواسن رو بهتون تحویل میدن  

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم لطف کن هزینه رو هم بگو،مثلا مریم نظیف چقدر پرداخت کردی؟

سلام عزیزدلم من فرمالیته فروردین ۱۴۰۰ بودم 

۱۱ میلیون تومان میکاپ معمولی 

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

عزیزم شما سانترال لب اتجام دادی؟

سلام عزیزدلم بله خداروشکر خیلی خیلی راضیم

یک هفته ست بیشتر بگذره تجربه مو‌میگم فعلا خیلی راضیم

بچه ها کسی می‌دونه عاطفه کبیری کارش چطوره خیلی تو اینستا تبلیغشو دیدم ولی میترسم برم

ایشونم میرسم بهش …

۳) لیلی رضایی ، عروسی اقوام درجه یک سال ۱۴۰۲

یک‌ماه قبل از مراسم ، برای بازدید رفتم ، گفتند بازدید عروس واقعی هست اما از لباس و توضیحاتی که میدادن مشخص بود مدل هستن 

مدل ها پوست سازی خوبی داشتن ، بک و جای جوش رو بگم ۸۰ درصد کاور کرده بودن ، کانتورشون مقداری غلیظ بود اکثرا که خب طبیعیه برای مدل مدیوم کار میکنن ، شینیون ها همه مدلی داشتند باز و بالا و حلزونی و …

با خود لی‌‌لی رضایی میکاپ وی ‌ای پی همراه گرفتم ، روز مراسم با تاخیر اومدن و ۲ تا دستیاراشون پوست سازی (مرطوب کننده ، ابرسان و پرایمر) رو انجام دادن تا خودشون بیان

از میکاپ چشمم راضی بودم ، سایه اسموکی قرینه ، فید خوب و غیر خطی همونطور که گفتم 

مژه ریسه ای استفاده کردن اینم خوب بود ، گوشه های چشم رو دو‌ ردیفی کار کردن که خیلی خوشم اومد

اما کانتور کثیف بود و بعد از چند ساعت بیشتر نشون میداد ، کرمپودر هم رنگش مناسب پوست من نبود ولی ماندگاری روی پوستم خوب بود

شنیون با کیانا راضی بودم لیفت چشمم رو خیلی بد انجام داد طوری که سردرد امونم نمیداد ، اما نتیجه به چیزی که میخواستم نزدیک بود

مامانمم بودن ، ایشونم راضی بودن و نظرشون مشابه منه فقط برای شینیون بابت مو اضافه هزینه مازاد گرفتن غیر از چیزی که پرداخت کرده بودیم

محیط سالن از گیوا و ویس آروم تر ، پرسنل با پرستیژ کاری بیشتر و جنگ اعصاب نداشتیم  

خیلی گرون بوده

خیلییی ، با دلیل به اینکه کرونا هست و ما ورودی و خروجی مون ساعتش تغییر کرده (من ۵ ونیم اونجا بودم ) هزینه ها متفاوته 

در حالی که خب این شرایط برای همه سالن ها هست دیگه و اون سال هم اخراش بود ، بعدم انقدر سالن شلوغ بود که من یکی باور نمیکنم بابت پروتکل بهداشتی اینو گفته باشن

خداروشکر کاش منو تگ کنی

روی چشم حتما ♥️

۳) عمارت زیبایی چم ، خواهران کبیری، میکاپ عقد محضری خودم 

دو بار به بازدید عروسشون رفتم دو روز پشت سر هم ، مدل های معروفی که اکثرا توی اینستاگرام میبینیم بودند و خب این قضاوت رو راحت تر می‌کرد ، به نظر من خانمی که اونجا بود بهترین میکاپش رو انجام داده بود، رنگ کرمپودر مناسب با بدن ،  سایه خطی که سلیقه من نبود ولی به قدری زیبا کار شده بود که دوست داشتم انجام بدم 

همه مدل ها پوستشون کاور سنگین داشت ، کانتورشون بر خلاف کرمپودر به رنگ پوستشون نمیومد یا حداقل خوب بلند نشده بود مشخص بود بیشتر گریم بود تا میکاپ، لنز هم همه داشتند بیشتر یه فستیوال رنگا رنگ بود با پذیرایی و هدیه تایید پکیج 

از بین میکاپ دستیار ها فائزه ، صفورا بیشتر به سلیقه من بود

میکاپم رو با خانم فاطمه کبیری انجام دادم ، اخلاق بیست… شاید بگم ۱۰ بار ازشون خواستم آیینه رو ببینم و هر بار قبول کردن ، مرحله به مرحله با هم چک‌کردیم ، تایمی که کنار هم بودیم صداشون میکردن و میگفت عروس دارم که برخورد محترمانه ای بود (ببینید چی به سرمون اومده که به اینم راضیم 😂😂😂) 

در آخر میکاپم لایت بود، خیلی متفاوت با مدل هایی که اون روز دیدم ، سایه نود داشتم با گلیتر که ماندگاری متاسفانه خوبی نداشت اما بسیار زیبا بن مژه رو زده بود ، مژه ها نرم که ماسکارایی که آخر استفاده ت کرد حالتشون رو خیلی خوب کرد ، ابرو ها فلت قرینه رنگ رژ هم همونی که میخواستم 

در کل از میکاپم راضی بودم ، فقط ماندگاری خوبی نداشت و پوستم توی همون محضر برق افتاده بود 

شنیون هم با عاطفه کبیری ، راضی بودم … اما ببینید من اکه برگردم عقب با ایشون نمیگیرم چون خیلی گرون میگیرن، اکه هزینه براتون مهم نیست انتخاب خوبیه ولی پر غیر این صورت نمیارزه و با پرسنل هم نتیجه خوبی داره

رفتار کادر هم خوب بود ، پذیرایی هم داشتند 

روز مراسم مجدد مشاوره میدن با توجه به چهره ، اکسسوری و لباس و لوکیشن و اختلاف قد با داماد و … هر دو و این مورد هم منو گیج کرد هم خوب بود برام درکل راضی بودم از نتیجه 

اوه میخونم گلم

🩷

بچه ها کل اکسپلور اینستا من شده عمارت چم کبیری اون کارش چطوره؟

🩷