2777
2789
عنوان

تجربه کوتاه من از نی نی سایت🌱

70 بازدید | 3 پست

مدت کمی هست اینجام

ولی دوسش داشتم در کل🌱

با ادمای مختلف ارتباط داری، حرف میزنی و از اون روابط خیلی صمیمی و وقت گیر به دوره و میتونه خیلی سالم باشه

بارها سعی کردم کمک کنم و از اینکه بعدش گفتن حالشون خوب شده لبخند عمیق زدم🌱🤍

و از تجربه وراهنمایی های بقیه هم خیلی استفاده کردم و تو حال خوبم تاثیر داشت🌱

با طرز فکرای مختلف یه عالمه ادم هست اینجا که بحث هم پیش میاد ولی در کل طبق استفاده ت میتونه خیلی حال خوب کن هم باشه🤍

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍                                                                                                    

اینا تجربه های کوتاهته بزار در ول مدت تجربه ی دیگه ای خواهی داشت

خیره ایشالله

زیاد سعی میکنم درگیر نکنم خودمو

بالاخره اینجا نمیام جامعه و همه ادمارو متحول کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیره ایشاللهزیاد سعی میکنم درگیر نکنم خودموبالاخره اینجا نمیام جامعه و همه ادمارو متحول کنم

منم روزای تعطیل نمیام برای گذروندن اوقات گاهی میام تفریحی محسوب شه 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

منم روزای تعطیل نمیام برای گذروندن اوقات گاهی میام تفریحی محسوب شه

خیلی هم خوب

زیاد اعصاب خودت هم خورد نکن بابت چیزی