2777
2789

خدا ازتون نگذره چرا پشت این و اون حرف میزنیدمیزنید😭😭😭

اونوقت میگن ادم باید بره تو جامعه

باید تعامل داشته باشه.

باید.با مردم رفیق باشه

. حق اناس گردنته هآااااا

❌😭دست از زندگی مردم بردارین❌بردارین❌بردارین😭😭😭❌ 

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

قضیه چیه🤔

همسرم،عزیزتر از جانم تو بهترینی. به خاطر همه خوبی‌هایت ممنونم،تو مهربان‌ترین همسر دنیایی،از اینکه بدون وقفه برای خوشحالی و رفاه من تلاش مکینی از تو سپاسگزارم ،امیدوارم لایق این همه عشق تو باشم هم نفسم...                                                                                                                                               🩷Ĥ🩷

یه ادم مریض همسایه ماست. 

نمیدونم چکارش کنم

چطور بهش بفهمونم ک زندگی من ربطی ب هیشکی نداره. 

جرات نمیکنم از دستش برم بیرون. 

از فضولیاش خسته شدم😭😭

خدا خودت یجور سایشو از زنگیم بردار😭😭

خونه نشینش کن. چشمم بهش نیفته😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فضولی همسایه😭

ای بابا این همسایه ها چرا نمیفهن سر برا اینه که رو گردنشون باشه نا تو ماتحت زندگی این و اون

نمیشه باهاش حرف بزنی بگی دخالت و فضولی نکن؟

همسرم،عزیزتر از جانم تو بهترینی. به خاطر همه خوبی‌هایت ممنونم،تو مهربان‌ترین همسر دنیایی،از اینکه بدون وقفه برای خوشحالی و رفاه من تلاش مکینی از تو سپاسگزارم ،امیدوارم لایق این همه عشق تو باشم هم نفسم...                                                                                                                                               🩷Ĥ🩷

ای بابا این همسایه ها چرا نمیفهن سر برا اینه که رو گردنشون باشه نا تو ماتحت زندگی این و اوننمیشه باه ...

تا منو نبینه و بهم تیک ننذازه ول نمیکنه ک. 

ادم بمیره بهتره از این ادما رو ببینه😭😭

شیطونه میگ یبار هرچی دلت میخواد بهش بگو.

بزرگیشم بزار زیر پات لهشون کن😭😭. 

تا منو نبینه و بهم تیک ننذازه ول نمیکنه ک. ادم بمیره بهتره از این ادما رو ببینه😭😭شیطونه میگ یبار ه ...

دقیقا باید همین کارو بکنی 

احترام برا کسیه که خودش بلد باشه احترام بقیه رو نگه داره

دقیقا باید همین کارو بکنی احترام برا کسیه که خودش بلد باشه احترام بقیه رو نگه داره

بیست ساله دیگ طاغت حرفاشو. ندارم. 

کافیه ی حرف میشورمش یجا میندازمش زباله سر کوچه😐.