2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نه اصلا زیر بار نرو گناه کبیره هست تاوان داره خدا قهرش میگیره 

خدا خودش کمکت می‌کنه عزیزم 

شوهرت هم به مرور دلش نرم میشه 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

این یکی مگه مشکلی داره؟

نمیدونم مشکل داره یا نه. اما میگه از پس دوتا بچه با هزینه های بالای درمان اولی برنمیای. دست تنها هم هستم 

کیم نه بیلیر. کیم نه چکیر . مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووو

همین اگه بدنیابیادشوهرت حتی اجازه نمیده کسی نگاش کنه شوهرمنم بچه رونمیخواست الان بیاوببین چقدهموتحوی ...

نمیدونم والا. وقتی مخالف باشه خرجی هم براش نمیکنه من چجوری با یه بچه مریض از پس بارداری و خرجاش دربیام

کیم نه بیلیر. کیم نه چکیر . مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووو