نمیدونم مشکل داره یا نه. اما میگه از پس دوتا بچه با هزینه های بالای درمان اولی برنمیای. دست تنها هم ...
حق داره
پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه. خسته از این مردم بس که بیکارن.............. میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+ ❤️کار بر no aks هستم❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی ناراحتمحال مرگ دارم. اصلا نمیخوام ببینمش. دلم ازش شکسته
خدا خودش به دلت آرامش بده
اگر میتونی چند روزی ازش دور باش تا بلایی سرت نیاره
ان شاالله که بچت صحیح و سالم برات بمونه عزیزم
وقتی خدا خودش داده حتما همه جوره حواسش هست
خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍
برای تشخیص اوتیسم نظر متخصص ژنتیک باید باشه ک هزینه هاش آزاده. من تو درمان پسرم موندم. مستاجریم و کا ...
حالاشمابروشایدجلوت یه راه حلی گذاشتن دولت بخاطربحران جمعیت هرکاری میکنه بعدم سقط اینجوری براجون خودتم خطرداره چون الان هیچ جااجازه این کاروندارن مگربادستورپزشک قانونی
خدا خودش به دلت آرامش بده اگر میتونی چند روزی ازش دور باش تا بلایی سرت نیاره ان شاالله که بچت صحیح و ...
همچین آدمی نیس ک بخواد بهم آسیبی بزنه. اما همه چیز رو انداخته گردن خودم میگه اگ دنیا اومد مریض بود من کاری بهش ندارم. با اگ سالم بود و نتونستی ب اولی برسی حق نداری گله کنی🥺
کیم نه بیلیر. کیم نه چکیر . مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووو