2777
2789
عنوان

کدوم تصمیم تصمیم بهتریه🤦🏻‍♀️

136 بازدید | 25 پست

1,مهاجرت کنین-دانشگاه-شغل ولی یکسال عقب بیوفتین

2,مهاجرت نکنید برید دانشگاه-بعد شاغل شید، عقب هم نیوفتین.

⭕رشته دانشگاهی و شغل تو هردوش یکیه .

⭕کشوری که قرار بود مهاجرت بکنید هم یه کشور خوب باشه .

🐈‍⬛Beloved child of God|فَرزَندِ مَحبوبِ خُدا🍓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه با توجه به زندگی خودم میگم دو چون نمیتونم دور باشم از خانواده و شرایطش اصلا نیست برام

ولی اگر یکی باشه که هیچ مشکلی نداشته باشه از نظر مالی هم بتونه تامین کنه زندگیشو اونور قطعا یک 

چون راه پیشرفت خیلی بیشتر هست بنطرم

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

قطعا مهاجرت

من از پرستاری بدم میومد ولی وقتی اوضاع چند هفته پیش دیدم🤕

تصمیم گرفتم پرستاری بخونم که فقط مهاجرت کنم 

منی که میگفتم نهههه مهاجرت چیه؟؟ همین جا کشور خودم میمونم دیگه

خب هدفتون از مهاجرت چیه؟ اگه یک نفر واقعا قصد مهاجرت داشته باشه، حتی تا چند سال هم شده صبر می کنه و مقدمات رفتنش را فراهم می کنه...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

صد درصد اولی 

تو اولی ۱ سال عقب میرفتیم تو دومی ی عمر میسوزه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

نگاه با توجه به زندگی خودم میگم دو چون نمیتونم دور باشم از خانواده و شرایطش اصلا نیست برامولی اگر یک ...

من میتونم دور از خانواده زندگی کنم ،خیلیم بخاطر مهاجرت پول پس انداز کردم از خیلی بچگی ، ولی آدم زورش میاد یککککسال عقب بیوفته فقط بخاطر اینکه یه کشور دیگس. آخه همینجام میتونم انجامش بدم 

مهاجرت کردن خیلی ماجراهای دیگم داره تا دستت بیاد بیشتر از یکسال عقب میوفتی بازم بستگی به موقعیت خودت ...

آره مشاور حساب کرد دقیق یکسال عقب میوفتم

قطعا مهاجرتمن از پرستاری بدم میومد ولی وقتی اوضاع چند هفته پیش دیدم🤕تصمیم گرفتم پرستاری بخونم که فق ...

آره حقوق پرستارا اونجا بالاست

الان پرستاری میخونی یا قصد داری بخونی؟