یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نگاه با توجه به زندگی خودم میگم دو چون نمیتونم دور باشم از خانواده و شرایطش اصلا نیست برام
ولی اگر یکی باشه که هیچ مشکلی نداشته باشه از نظر مالی هم بتونه تامین کنه زندگیشو اونور قطعا یک
چون راه پیشرفت خیلی بیشتر هست بنطرم
لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
نگاه با توجه به زندگی خودم میگم دو چون نمیتونم دور باشم از خانواده و شرایطش اصلا نیست برامولی اگر یک ...
من میتونم دور از خانواده زندگی کنم ،خیلیم بخاطر مهاجرت پول پس انداز کردم از خیلی بچگی ، ولی آدم زورش میاد یککککسال عقب بیوفته فقط بخاطر اینکه یه کشور دیگس. آخه همینجام میتونم انجامش بدم