2777
2789

شوهرم رفت بیرون نگفت میره خونه مادرش برام هم مهم نیست میره یا نه ، اومد دیدم دوتا غذا با یه ظرف شله زرد آورده ، گفتم کی داد؟ گفت مامانم گفت اینو ببر واسه فلانی شله زرد دوس داره بده بخوره 😏 بعد همین مادرشوهر وقتی من با شوهرم دعوا کردم و زد انگشتم شکست به شوهرم گفته بود ببر ماشینتو بزن به نام داداشت فلانی نتونه مهریه بگیره ، سه ماه هم هست وقتی دخترم بهش زنگ میزنه و میفهمه دخترمه گوشی رو قطع میکنه ، منم به شوهرم گفتم از این به بعد به مادرت بگو از این لطفا نکنه اگه قسمتم باشه امام حسین خودش نذری میفرسته دم در 

حالا میگفت زنگ بزن از مادرم تشکر کن گفتم سری بعد بگو از این کارا نکنه ، عوضش اخلاقشو درست کنه دروغ نگه دو به هم زنی نکنه وقتی بامن مشکل داره دخترمو قاطی نکنه ، دو ساله یکبار نگفته پسرم پاشو شام بیا اینجا ولی یه روز درمیون دختراش و دامادهاش تو خونش پلاسن ، پدرشوهرم مریض بود شوهرم دوتا مرغ خرید برد داد به مادرشوهرم گفت اینارو بذار یخچال کم کم بپز بده بابام بخوره ، فرداش دیدیم دختراشو دعوت کرده همه مرغا رو ریخته تو حلق اونا 

میخواد بازم راه ارتباطی رو باز کنه ولی من نمیذارم که 

تا الان هم خیلی از خودگذشتگی کردم ولی اون فکر کرد هیچی حالیم نیست 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

کلن تا اخلاقشون با تو‌خوب نشده حتی ب ظاهر ارتباط نگیر ...مادرشوهر منم از این فنا میزد شوهر ساده.  ی منم میومد تبلیغ میکرد ....اصلن محل نمی‌دادم خلاصه یه 4یا 5سال بی محلی کردم تا یاد گرفت حتی ب ظاهر باید احترام بذاره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین خودت عاقلی راهنمایی نمیخوای

آدم یا اینوری باشه یا اونوری 

این بدبخت کلا دو قطبیه 

یه عالمه بی محلی میکنه من هیچی نمیگم بعد انتظار داره با دوتا غذا بدو بدو برم بغلش کنم ، میخوام صد سال سیاه نفرسته 

کلن تا اخلاقشون با تو‌خوب نشده حتی ب ظاهر ارتباط نگیر ...مادرشوهر منم از این فنا میزد شوهر ساده. ی ...

نه به هیچ وجه ارتباط نمیگیرم 

ده ساله هرکاری کرده گفتم بزرگتره عب نداره شاید اون نمی‌فهمه من که نباید عین اون باشم 

ولی دیدم نه هر چقد بیشتر بد باشی بیشتر قدرتو میدونن هرچقد خوب باشی فکر میکنن دور از جون خری 

نفس عمییق،واسه اینجور آدما خودتو درگیر نکن

نه درگیر نه اصلأ مهم نیست برن به درک 

ولی خب اینکه طرف انتظار داره بعد از اون همه بدی من دوباره با دوتا غذا بدو بدو برم سمتش یکم دور از عقله نمیدونم با خودش چی فک میکنه 

نه به هیچ وجه ارتباط نمیگیرم ده ساله هرکاری کرده گفتم بزرگتره عب نداره شاید اون نمی‌فهمه من که نباید ...

کلن خانواده شوهر تا میتونی باید خودتو بگیری براشون من البته دیر فهمیدم البته سنم کم بود ولی جاری م سی و خورده ای سال بود جوری رفتار می‌کنه باهاشون ک جلوش دولا راست میشن مثل سگ از ش میترسن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کلن خانواده شوهر تا میتونی باید خودتو بگیری براشون من البته دیر فهمیدم البته سنم کم بود ولی جاری م س ...

همه باید برای خانواده شوهر اینطور باشن یا نع استثنایی وجود داره؟؟  

خودتو بگیری یعنی چجوری دقیقا؟

پرنسسعلی های سایت درخواست ندین🎀

کلن خانواده شوهر تا میتونی باید خودتو بگیری براشون من البته دیر فهمیدم البته سنم کم بود ولی جاری م س ...

نه من یه جاری دارم از خودم دوسال بزرگتره ، هر بلایی سرش میارن بازم مثل سگ دم تکون میده براشون ، فکرشو بکن باردار شد مادرشوهرم به برادرشوهرم گفته بود این وقتی با تو دوست بوده پس شاید با کسای دیگه هم دوست بوده دیگه نکنه رفته با یکی از اونا خوابیده حامله شده ببرش تست دی ان ای بگیر 

سر اون یه دعوای بزرگ افتاد برادر شوهرم می‌گفت این بچه مال من نیست 

بازم میره براشون دم تکون میده من بودم دیگه اسمشونم نمیاوردم شایدم جدا میشدم 

الانم سالی یه بار اونم به اجبار تو عید میرم خونشون ده دقیقه میشینم پامیشم ، از امسال هم یه بهونه جور میکنم شوهرمو میکشونم میبرم مسافرتی جایی نمیرم خونشون 

همه باید برای خانواده شوهر اینطور باشن یا نع استثنایی وجود داره؟؟ خودتو بگیری یعنی چجوری دقیقا؟

از اول منظور دوره. ی عقد اصلن نری خونشون مگر دعوت کنن ...دعوتا رو هم یکی در میون برو...خیلی وقتا میان خونت در باز نکن باید یاد بگیرن قبلش خبر بدن اینا رو خودم انجام ندادم ها دیدم ک‌میگن ...شوهره هم باید پشتت باشع

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از اول منظور دوره. ی عقد اصلن نری خونشون مگر دعوت کنن ...دعوتا رو هم یکی در میون برو...خیلی وقتا میا ...

من که هنوز عقدم قبلا زیاد زیاد می‌رفتیم با همسرم راه دوره زیادم میموندم به اشتباه حالا چند ماهه که نرفتم 

دیگه چه رفتارهایی باید تو این دوره داشت؟

پرنسسعلی های سایت درخواست ندین🎀