2777
2789

چون صرفا زندگی یکی مثل بقیه نیست دلیل بر فیک بودنش نیست

تاپیک زده مانتومو فلان قد خریدم

شوهرم فلان کارو کرده

اینجا رفتم اونجا رفتم

اصلا فیک باشه یا نباشه بزارید با ارزوهاش زندگی کنه

میگید طرف گفته مانتو ۷ تومنی خریده خو تو پاساژا ی چرخ بزنید قیمت بگیرید میبینید خیلی این قیمتا هست و برای خریرن دیگه

طرف گفته شوهرم قمه زده

اوف فت و فراوونه کلاس نداره هیچ بدم هست

طرف گفته رفتم بام خو عادیه میرن ادما.

گفته رستوران فلان رفتم خو اونم طبیعیه ادما میتونن یکی دوبار در سال رستوران لاکچریم برن دلیل بر این نیست هر روز اونجان یا حتی فیکه

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اصن فیک باشه ب بقیه چ 

اصن ب بقیه درمورد فیک بودنشون بگن خب ب شما چه 

اصن شما درمورد فیک گفتن بقیه بگین خو ب من چ🦦🦦

درکل ک بزارین هرکاری میکنن بکنن 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
اصن فیک باشه ب بقیه چ اصن ب بقیه درمورد فیک بودنشون بگن خب ب شما چه اصن شما درمورد فیک گفتن بقیه بگی ...

دقیقا

ادم‌نباید خودشو زیاد درگیر کنه

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاادم‌نباید خودشو زیاد درگیر کنه

اره بابا ول کنین این فیکا تمومی ندارن 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
کاسه داغ تر از آش نشید برای کاربرای جنجالی و دروغ گو

کاسه ی داغ تر از اش نمیشم

میگم ول کنید 

اگه فیکم باشه گندشون نکنید