2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ناراحتم سر این موضوع واقعا

رژیم بگیر 

ورزش کن 

کالری شماری کن

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

نقطه ضعف نشون نده ک فردا با همین حرفا بیچاره ت میکنه 

ولی بعدا بگو هرکس تو آیینه خودشو میبینه اگه فک کنه احتیاجی ب تغییر هس خودش انجام میده در غیر اینصورت هرکس حرف بزنه خودشو از چشم میندازه

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

نه بابا ارثیه از بچگی همین بودم لاغر کنم باز برمیگرده قبلا رژیم گرفتم شدن۷۰باز چاق شدم..

آها

فک کنم قدت بلند باشه

من اگه ایقد بشه وزنم چون قدم زیاد نی پهن زمین میشم

اگه امضامو دیدی مهربون دعام کن سال ۱۴۰۵ بتونم به هدفم (دبیری الهیات) برسم💛🌱

اره از فردا دیگه سفت و سخت مهر عروسی داریم باید تو این ۳ ماه حداقل بشم ۷۰ بنظرت میتونم ؟

اراده داشته باشی اره 

من نمیتونم اصلان نخورم 😂

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

خب عزیزم تو که اینقد حساسی رژیم بگیر آخه ۹۸کیلو برای به خانوم واقعا قشنگ نیست یکم به فکر خودت باش 

من ۶۸کیلوام چهارروزه نرفتم پیاده روی اعصابم داغونه چون احساس میکنم تو این چندروز هیچ تلاشی واسه لاغر شدنم نکردم شبها شام نخوردم تا جبران پیاده روی نرفتنم رو بکنم 

تازه من ۴تا بچه دارم ‌و دوقلوهام کوچیکن تو بارداریم چاق شدم

دارم تلاش میکنم برسم به ۶۰

نمیخوام ناراحتت کنم ولی واسه خودت ارزش قائل شو و یه تکونی به خودت بده 

چاقی هم برای سلامتیت بده هم واقعا قشنگ نیست بیخیال مادرشوهرت 

حواست به خودت باشه

همون مسخره میکنن این چه ناز کردنیه نقطه صعف و میگن

دقیقاً،طرف داره مسخره میکنه وگرنه اگه واقعاً میخواست ناز کنه یه چیز دیگه میگفت نه نقطه ضعف این آدم و

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین