2777
2789
عنوان

من باردارم چجوری به خانواده بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 67 پست
کیک بخرید ببرید مثلا خونه مادرتونواکنش شما خیلی مهمه. اصلا احساس منفی ندید و خیلی خوشحال باید و اعلا ...

به شماچیزی نگفتن؟؟

من مامانم همون کیکو میزنه تو صورتم میدونم...🥴

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم ایناهم نمیدونن هنوزاز مامانم بیشتر از همه میترسم

من از واکنش همه میترسیدم داستان داشتم 

واسه همین ترجیح دادم کسی ندونه 

سه روز بعد زایمان همه فهمیدن 

دور هم بودم ازشون

هنوز هم کسی ندیدتش دوماهه هست 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من از واکنش همه میترسیدم داستان داشتم واسه همین ترجیح دادم کسی ندونه سه روز بعد زایمان همه فهمیدن دو ...

خب ما نزدیکیم

خدا بخیر کنه😑

اصلا دوست ندارم بگم..

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

اگه تو نگهداری و مخارجشون از کسی کمک نمیگیری، نباید نگران ری اکشنشون باشی

نگهداری ک در حد کلاس جای بخوام‌برم میرن خونه مامانبزرگاشون.

حتی مامانم زایمان دوم‌یه شبم پیشم نموند.

ترسیدن نداره بگو من بار دارم رم رم رم رم مبارک باشه

مرسی😊😇

خب ما نزدیکیمخدا بخیر کنه😑اصلا دوست ندارم بگم..

من همون بارداری اولم هم کلی حرف شنیدم 

بعدش ناخواسته باردار شدم که سقط شد هزارتا حرف زدن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چه اشکال داره مگه خطایی کردی باهم بزرگ میشن هم بازی میشن دیگه هی تو دستو پای تو نیستن مبارکه تمام 😂 ...

مرسی مرسی😊

من همون بارداری اولم هم کلی حرف شنیدم بعدش ناخواسته باردار شدم که سقط شد هزارتا حرف زدن

من دوتا سقط داستم، همون ۵ هفته

دپتای قبلی هم چون با دارو باردار شدم، اینیکی با اینک ناخواسته بود ولی چون خدم باردار شدم خوشحال شدم. هم ذوق کردم هم نگرانی باهم

چقدر واکنش اطرافیانتون براتون مهم !! بسلامتی زایمان کنید

اطرافیان دور نه

اونا چیزی نمیگن، بگن هم مهم نیست

از خونواده خودمون میترسم. مامان بابام . چون میدونم گیر میدن و تا اخر قراره برن رو مخم

مامانه من داداشم ۳ماهش بوده حامله شده😇😊یسال باهم اختلاف سنی دارن

قبلا عادی تر بوده فکر میکنم