2777
2789
عنوان

شکموها و تپلای گوگولییی سایت بیاید راز موفقیتتونو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 28 پست

آخ جون چه حس خوبی همیشه از لاغرا اینو میپرسن 

عصبانی باشم میخورم افسرده باشم میخورم شاد باشم میخورم غمگین باشم میخورم کلا میخورم  

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحرک ندارن اصلا شبانه روزی درازکش بعد دایم شکلات با چایی غذا هم که سه وعده مرتب میخورن گوشت زیاد مثل ...

سه بشقاب! 🥲 خب پس همینه من یه بشقاب کامل که میخورم پر میشم فکر میکنم زیاد خوردم ولی نه🥲

😃 هنوزم اشتهات زیاده؟ خواب زیاد مثلا چند ساعت

خب قبلا اصلا درست غذا نمیخوردم ،الان باید حتما صبحانه ناهار شام برای میان‌وعده هم میوه و کیکی بستنی چیزی بخورم وگرنه ضعف میکنم قبلا نمیدونستم گشنگی چیه اصلا 😅الان هم خوب میخورم زیاده روی نمیکنم ولی مثلا دو کفگیر برنج میخورم ،خواب هم حتما باید هشت ساعت بخوابم کمتر بشه قشنگ او صورتم معلومه چشام گود میوفته

من با قد۱۶۰،وزنم ۷۵۱۵ کیلو اضافه وزن،البته خیلی چاق به نظر نمیرسم،اکثرا فکر میکنن نهایتا ۶۷ یا ۶۸ کی ...

پس به زیاد خوردن نیست🥺من دارم تلاش می‌کنم خیلییی میخورم چند هفتس ولی تاثیری نداره همون وزن ثابت همیشگی🌚

اوعووق من متنفرم از چاقی عاشق صورت استخونیم😂هستم ولی بیشتر میخوام لاغر بشم

آخه خیلی لاغر و استخونی هم آدم از ریخت و قیافه میوفته باید یکم چربی تو گونه و صورت باشه خودم خیلی استخونیم اصلا خوب نیست یکم پر باشه شاداب تر و جوون تر نشون میده چهره رو بنظرم

خب قبلا اصلا درست غذا نمیخوردم ،الان باید حتما صبحانه ناهار شام برای میان‌وعده هم میوه و کیکی بستنی ...

خب مرسییی💕من همین روندو پیش میگیرم ایشالا حداقل تا یه سال بعد کمی جون بگیرم🥲