2777
2789
عنوان

عقدم ناراحتم

1316 بازدید | 112 پست

عیدی برام النگو گرفتن فقط همین همسرم لباس گرفت 

عید قدیر لباس گرفتن 

بعد اصلا اونجوری که بیارن خونمون ارزش قائل باشن نبود

عقد گفتن میگیریم ولی زدن زیرش فقط عقد محضری بود

من همیشه واسه اینچیزا ناراحتم چیکنم از فکرم بره بیرون 

بنظرتون خودم عقد بگیرم؟ اخه فامیلی هم نداریم 

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت رو درگیر این چیزا نکن اگر همسرت خوبه 

بی ارزش ترین مسئله میتونه عامل خرابی زندگیت بشه 

و عقد با خانواده دختر هست نه پسر

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

والله مراسم عقد باخانواده عروس و خونه عروسه شما باید میگرفتید خرج محضر لباس ..با داماده

خودشون گفتن میگیرن بخاطر فامیلاشون 

عیدی برام پارسیان گرفتن😐

بقیه مناسبتارو حتی به روی خودشون نیاوردن😐

رها کن زن ، من انقد فکر میکردم و حرص میخوردم که داشتم میمیردم ، دیگه بخاطر ارامش خودم بیخیال شدم

همینم برا من نکردن هیچ،اصلا ارزشی برا آدم قائل نیستن،فقط وقتی مامانشون رو نگه میدارم یکی از خواهرشوهرام زنگ میزنم حال مامانشو میپرسه،با خودمم کاری ندارن

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
عیدی برام پارسیان گرفتن😐بقیه مناسبتارو حتی به روی خودشون نیاوردن😐رها کن زن ، من انقد فکر میکردم و ...

دقیقا بهش فکر میکنم حالم خیلی بد میشه همش تو فکرم 

تو کی عقد کردی 

چطوری از فکرش دربیام