2777
2789
عنوان

با شوهرم قهریم

2005 بازدید | 126 پست

سلام میشه راهنماییم کنید من و شوهرم حدود ۱۵ روزه با هم قهریم شوهرم ماشین سنگین داره و خونه نیست جمعه هفته قبل ک خونه بود بچه برادرشم ک دختره و ۱۲ سالشه اورده بود خونه اما شب موقع خواب بالششو برداشت گفت میرم پیش بچه داداشم بخوابم چون میترسه من خیلی شوکه شدم فرداش ک میخواست بره اومد بغلم کنه پسش زدم و پشت تلفن بهش گفتم ت جاتو از من جدا کردی از همون روز ن اون ب من زنگ زده ن من ب اون در صورتی ک من تنهام تو خونه،ی روز ظهرم ک اومد خونه شب رفت بیرون تا ۲ شب نیومد و بعدش اومد گرفت خوابید،الانم نمیدونم چکار باید کنم 

از طرفی میبینم هیچ ارزشی براش ندارم از طرفی زندگیمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشتباه کردی انقدر طولش دادی قهر بی سیاستی داشتی

تورو خدا چیه یاد گرفتید اشتباه کردید و سیاست نداری و فلان.

زن ناز داره ، اومده گفته ازت ناراحتم جاتو جدا کردی رفت کنار بچه خوابیدی ، آقا جای اینکه از دلش دربیاره قهر کرده. کجا تقصیر این خانمه؟؟؟

همین رفتاراتونه که مردارو لوس و پرتوقع کرده.

کم مونده ما بریم منت کشی اقایون

کارت اشتباه بوده ، نباید تو احساس یه عمو با برادر زاده اش دخالت میکردی ، ارزش خودتو آوردی پایین با ا ...

تو احساس شوهریش دخالت کرده بعد اون همه دوری ادم دلش میخاد دیگه با شوهرش بخابه😐

خدایا من از تو پایان نیک میخواهم🤍

دیگه اخلاق شوهرتو میدونی  بالاخره یکیتون باید کوتاه بیاد آشتی کنید 

ولی بنظرم اینکه پیش برادرزاده اش خوابیده اشتباس باید واکنش نشون میدادی

من دخترم هفت سالشه پیش دایی و عمو و کلا شخص غیر همجنس نمیذارم بخوابه با اینکه میدونم بشدددت دوستش دارن و آدمهای سالمی ان

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
کارت اشتباه بوده ، نباید تو احساس یه عمو با برادر زاده اش دخالت میکردی ، ارزش خودتو آوردی پایین با ا ...

اخه بابای این دختر محلش نمیده حاضر نیست کنار بچه اش بخوابه شوهر من عموشه

تورو خدا چیه یاد گرفتید اشتباه کردید و سیاست نداری و فلان.زن ناز داره ، اومده گفته ازت ناراحتم جاتو ...

همین قهر کردنا و گیر دادنای الکی هم هست ک بین زن و شوهر سردی میاره بعدشم خیانت و طلاق، مگه زن و شوهر دشمن همدیگه هستن، به خاطر چیزای الکی ادم بحث کنه و ناراحتی درست کنه