2777
2789
عنوان

با شوهرم قهریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2005 بازدید | 126 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب مردان مریخی زنان ونوسی رو اگر تونستید بخونید، احتمالا تو اینترنت بتونید pdf اش رو پیدا کنید.توش ...

من دیشب ب همسرم پیام دادم و همه مسائل رو من رو مقصر میدونه،اون برا کار نرفته بود رفت خونه پدرش بابت محرم و کارهای موکب و نذری ۱۲ روزم هست ی سر ب من نزده،بعد ب من شاکی میشه ک ت کاری کردی کسی جرئت نکنه بیاد خونمون در صورتی ک هروقت خواهرش اینا میومدن من با خوش رویی مهمون نوازی کردم اما چون اون شب گفتم خسته ام کاش مهمون دعوت نکرده بودی بهش برخورده و تمام کارای منو زیر سوال میبره و از نظر اون من الان بد عالمم‌

من دیشب ب همسرم پیام دادم و همه مسائل رو من رو مقصر میدونه،اون برا کار نرفته بود رفت خونه پدرش بابت ...

وقتی کسی عصبانی هست ممکنه هر چیزی بگه...

تو منطقی رفتار کن...

یه بار شوهر من جلوی مادر و پدرم گفت خانواده منو دعوت نمیکنی خونمون اون موقع متاسفانه سیاست نداشتم و بلد نبودم و فقط بغض و گریه و ...

بعد فهمیدم اشتباه کردم اومدم روزهایی که دعوت شون کردم و مهمانی دادم رو روی کاغذ نوشتم و به شوهرم نشون دادم و گفتم برو ازشون بپرس که تو این روزا اومدن خونه مون یا نه.

نرفت بپرسه ولی اونقدر بخش تاکید کردم که رو کاغذ نوشتم ولی تو جلوی مادرم و پدرم دروغ گفتی که دعوت شوم نکردم که دیگه جرئت نکرد راجع به مهمانی دادن ام صحبت کنه.

اصلا احساسی نشو و غصه نخور.

از این به بعد هر چی مهمونی میدی روی یک کاغذ یا توی گوشی ات یادداشت کن تاریخ اش رو و غذایی که به مهمونا دادی و کیا دعوت بودن هر وقت راجع به این موضوع صحبت کرد نشونش بده یا براش بگو.

البته کاغذ اصلی رو هیچ وقت دست شوهرت نده چون ممکنه پاره کنه.

در هر حال باید هر گله و شکایتی کرد منطقی جوابش رو بدی با صبر و احترام...

مطمئن باش روش اثر می‌ذاره و اخلاقش به مرور خیلی بهتر میشه

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

ممنون از راهنماییتون حتما همین کارو میکنم از این ب بعد

خواهش میکنم 

یه نکته روانشناسی دیگه هم میخواستم بهت بگم عزیزم.

ببین اگر از ده تا خانوم که ازدواج کردن و بچه دار شدن بپرسی خیلی ها بهت میگن که قبل اینکه خودشون بچه دار بشن، شوهرشون خیلی به بچه های فامیل و آشنا محبت می‌کرده و وقتی بیرون میرفتن شوهرشون اون بچه ها رو هم می‌آورده یا خرج بچه های آشنا و فامیل رو شوهرشون میداده،

ولی وقتی خودشون بچه دار شدن شوهرشون دیگه فقط به بچه خودش رسیدگی می‌کنه؛

مردها تو ناخودآگاه اشون حس حمایت گری دارن، یه حس پدری ناخودآگاه، که وقتی خودشون بچه ندارن این احساس شون برای بچه های فامیل خرج میشه و وقتی خودتون بچه دار بشید دیگه شوهرت فقط به بچه خودتون اهمیت میده.

خود من بعد بچه دار شدن اینو کامل تجربه کردم.

مطمئن باش هر چی زودتر بچه دار بشی به نفع ات هست.

وقتی بچه خودت دنیا بیاد شوهرت وقتی سر کار نیست زیاد خونه میاد تا بچه رو ببینه.

محبت اش به بچه های برادرش و دیگران خیلی کمتر میشه چون دیگه خودتون تو خونه بچه دارید.

مخصوصا اینکه با سیاست باشی و بلد باشی یکسره از بچه تون جلوی شوهرت تعریف کنی...

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

خواهش میکنم یه نکته روانشناسی دیگه هم میخواستم بهت بگم عزیزم.ببین اگر از ده تا خانوم که ازدواج کردن ...

واقعا امیدوارم اینجوری ک میگید بشه،من اگه تا الانم بچه دار نشدم همیشه همین ترس همراهم بوده ک نکنه همسرم بعد بچه دار شدنمون بازم ب بچه های خواهر و براد ش بیشتر از بچه خودمون محبت کنه