2777
2789

زنداییم از وقتی ازدواج کردن همیشه دنبال سواستفاده از خانواده شوهر بوده بزرگترین سواستفادش اینکه جیب برادرشوهرشو(دایی بزرگمو ) تیغ میزنه چون دایی بزرگم شهر ما مغازه داره و سپرده به دایی کوچیکم  و رفته تهران چون محل اصلی زندگیش اونجاست و این خانم هم تمام درامد دایی بزرگمو تیغ میزنه وقتی دایی بزرگم متوجه شد کارشو سپرد به کسی دیگه و این خانم قهر کرد که چرا اجازه ندادی بیشتر سرت کلاه بزاریم این اواخرم دارن کنار خونه مادربزرگم خونه میسازن و انتظار دارن هرروز مادربزرگم با اینکه کمردرد و پادرد داره برای کارگر اونا صبحانه و ناهار اماده کنه چندباری مادربزرگم اینکارو کرد بعد گفت من نمیتونم به زنت بگو بیاد اینجا درست کنه که زنداییم با مادربزرگم دعوا کرد به من مربوط نیست خونه پسرتوعه اگر میزد همشو به نامم میومدم میخام بدونم کی قراره اونجا زندگی کنه که میگه به من مربوط نیست!

واقعا چجوری میشه با ی همچین ادمی کنار اومد رفتارهای بدش بیش از این حرفاست که الان حوصلشو ندارم بگم و همین رفتارها روی زندگی اطرافیانش داره تاثیر میزاره حتی روی زندگی من

خووه که دارن میسازنبه اسم مادربزرگتونه مگه؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوری و دوستی

کاش داییت میرفت یه جا دیگه خونه میساخت ماهم یکی از زندایی هامون این مدلین پدرمونو دراوردن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

فک کنم این چیزا ب شما نیومده چون زنداییته داییت میدونه و زنش و مامان بزرگت دخالت نکن چون ی چیزی بگی ...

به ماهم مربوطه خصوصا به من چون امروز من خونه مادربزرگم بودم در نهایت بحثو کشوند به من و میگه تو چرا کمک نکردی ناهار درست کنن و جدا از این امروز خیلی رفتارهای زشت دیگه ای هم با من یا بقیه نوه هام داره

به ماهم مربوطه خصوصا به من چون امروز من خونه مادربزرگم بودم در نهایت بحثو کشوند به من و میگه تو چرا ...

ب نظرم سعی کن هرچی گفت خودتو بزنی ب اون راه و کلا  ایگنورش کن اینجوری بیشتر میسوزه

♾️🖇❤️

اینجا این چیزا اصلا مهم نیست 

مهم اینه که حق با عروسه 

حالا اگه به جای عروس اسم خواهر شوهر می‌آوردی یجوری....

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
عزیزم از الان روشو نشون داد ک به نامم بزن و فلان...خدا کمک داییت کنه

با داییم کاری کرده که جرئت نداره با خانواده خودش رفت و امد کنه و مدام در حال خدمات دهی به خانواده زنش باشه

اینجا این چیزا اصلا مهم نیست مهم اینه که حق با عروسه حالا اگه به جای عروس اسم خواهر شوهر می‌آوردی یج ...

افرین 

منم همیشه همینو میگم 

نی نی سایت تو قضاوت همیشه حقو میدن به عروس 

حتی اگه طرف یه جانی باشه