2777
2789

من تو زندگیم یک خطا واشتباه داشتم بخاطر اشتباه گذشته زندگیم داره تباه میشه خاهش میکنم واسم دعا کنین لطفا که امام حسین اشتباهمو نادیده بگیره منو به عشقم زندگیم برسونه به اون اگر نرسم کل زندکیم عذاب میشه هر روز میمیرم و زنده میشم من نمیتونم من طاقت بدون اون زنده موندن رو ندارم اون همه کس من هست میمیرم براش دنیام تموم میشه اگر بهش نرسم

انشاالله هر چی خیره برات پیش بیاد

ولی یکم قوی باش

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

اندازه تموم ادما دنیا واسم عزیز هست و به همونقدر این یدونه واسم مهم هست تموم دنیا واسم داخل اون خلاصه میشه من جز اون دلیلی واسه زنده بودن ندارم من میخام مال اون باشم خاهش میکنم برام دعا کنین خدا بهم رحم کنه لطفا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاالله هر چی خیره برات پیش بیادولی یکم قوی باش

خیرمن تو کنار اون بودن هست من میخام به عشقم برسم بعد هز اتفاقی بیوقته سرم عیب نداره بیوفته حتی اگر بمیرم هم ناراحت نمیشم کنار اون بودن میخام زندگی کنم 

دعا میکنم انشالله خدا خیرت رو در دلخواسته و حاجت قلبیت بذاره و از ته دل شاد باشی بابتش

ممنونم مهربونم انشالله تو همینطور به تموم ارزوهات برسی و حال دلت عالی باشه خداکنه امام حسین و خداوند به منم رحم کننن عشقم رو بخاطر یک اشتباه از دست ندم