2777
2789
عنوان

بختک افتاد روم 😐

351 بازدید | 55 پست

بچه ها خیلی ترسناک بود 

حالا نمی‌دونم فلج‌خواب یا بختک 

شما تا حالا اینجوری شدین ؟ 

تو خواب و بیداری حس کردم که یه صدای جیغ و خنده بلند اومد یه چیزی پرید رو قفسه سینم بعد چشام باز کردم هر کاری میکردم نمیتونستم دست و پاهام تکون بدم خیلی حس بدیه

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)

منننننن هرشب مال اعصابمع

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای واقعا چطوری هرشب تحمل میکنی

روانی شدم بستری شدم میبینم ۴تا مرپ صورت نمبینم شلواراشون میلینم دراتاق بازکردن میگن سبگاااااااار بده اخ چقد جیغ زدک هشکی صدام نمیفهمید

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

چجوریه من تا حالا خدارو شکر نیفتاده روم

خدا کنه هیچوقت پیش نیاد برات

حس میکنی یکی رو قفسه سینت نشسته 

فقط میتونی پلک بزنی حتی انگشتت نمیتونی تکون بدی هیچی هم‌نمیتونی بگی

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)

منم خیلی این اتفاقا واسم میفته این مکانیسمش اینجوریکه مغزت بیداره نخوابیده ولی بدنت کاملا خوابه میتونه به علت استرس زیاد یا افسردگی یا فکر زیاد باشه

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
یعنی همیشه؟ من چند بار پیش اومده اما هر دفعه یه وقتی مثلا یه بار نصف شب بود حتی چهره دیدم 🤦

اره متاسفانه 

من چهره نمی بینم ولی نمیتونم نفس بکشم حرکت هم نمی تونم بکنم یه جوری که انگار دارم میمیرم