2777
2789

شنیدم کسایی که دانشگاه امام صادق قبول میشن

زندگی شون بهشت میشه 

همه شون آدمای مهمی میشن 

استاندار ، وزیر ، رئیس جمهور و ...

حقیقت داره ؟ 

کاش سال کنکورم اینا رو می دونستم 

بهتر درس می خوندم 

🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼

پس دانشگاهش آدمای بیسواد تحویل میده😂😂😂😂😂

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوخی نکن لطفاجدی پرسیدم

اتفاقا تلخ ترین حرف ممکن بود

یه نگاه بکن کدوم وزیر و مقام بالامون با سواده؟

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
من میتونستم برم و نزدم تو انتخاب هام خوشم نمیاد از اونجا نمیدونم چرا

شنیدم خیلی دانشگاه خوبیه

چرا نزدی 

میشه بیشتر توضیح بدی

چرا مگه شرایط دانشگاهش چطوریه 

من شنیدم که میگن دانشجو ممتاز شهید بهشتی موقعیت بهتری دارن 

از چیزهای کوچیک زندگی لذت ببرید، یه روز به عقب بر می‌گردید و میفهمید که اونها بزرگترین دارایی تون بودن.

همشون؟!! پس احتمالا یه مشت بیسواد تحویل جامعه میده که با پارتی و رانت وارد کار میشن

نمی دونم 

من که دانشجوی دانشگاه امام صادق نیستم 

جمله م سوالی بود 

شوخی نکن لطفاجدی پرسیدم

من بالاتر همین رو گفتم ولی اصلا شوخی نکردم

قاعدتا اونهایی که دانشگاه تهران درس میخونن همشون باید شغل های مهمی داشته باشن!! مهمترین دانشگاه کشور

نه امام صادق 

اگر اینطوری هست که میگی  احتمالا با رانت و پارتی کار دارن که این حقوق ها حلال نیست