2777
2789
عنوان

بنظرتون لوسم یا حق دارم

131 بازدید | 12 پست

دلم شکست پریشب دلمو شکوند بش گفتم کجایی باکی بیرونی عزیزم با لحن تند گفت حالا هی تو ام بپرس با کی ای در صورتی که فکنم یک بار پرسیده بودم یادم نبود پرسیدم، باز تا دو نصف شب موندم بیدار که باهاش حرف بزنم   تو چت نموند  رفت اینستا کلیپ دید بعد حتا دید دلخور شدم گفت ببخشید نفسم شب بخیر ولی انتظار داشتم کلی قربون صدقه بره از دلم دربیاره ،بعد باز ذیروز از صب تا غروب نتونستم بیام تو گوشی غروب زنگ زد نتونستم جواب بدم آخرشبم زنگ زدم بش حتا نپرسید کجا بودی امروز نبودی بعد پیامم نداد بپرسه چرا نبودی نگران شدم 

امروز صبحم گفت عصر زنگ میزنه بم حرف بزنیم راجب همه چی ولی نزد تا ده شب که دیگ هیت بودم گفت باشه مراقب خودت باش خدافز ، 🫠الآنم عوض اینکه پیام بده از دلم دراره خیلییی سرد شده

حق داری

اما پیگیر بودن زیاد هم سخته.من ۱۰ دقیقه دیر جواب نامزدم رو میدادم خون حسن و حسین راه میوفتاد که کجا بودم و داشتم چه غلطی مبکردم

کلا میگفت باید بشینی منتظر تا من بیام سریع جوابم رو بدی 

میگفت من میرم سرکار هر وقت کارم تموم بشه انتظار دارم تو کامل در خدمت من باشی حتی ایم رو جلوی مشاور گفت اونم گفت مگه خودش آپم نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفتم 24 ساعت

ببین اینکه مثلا تو چت نموند رفت کلیپ دید 

یا اینکه دیروز نبودم ازم خبر نگرفت

اینا تو ارتباط زن و شوهری درسته ولی تو ارتباطات دیگه جایگاهی نداره 

رفتارش نشون میده که ازت سرد شده حالا خدایی با خودت فکر کن قبل از این ۲۴ ساعته پیگیرش نبودی ؟؟؟ مثلا دائم بپرسی امروز برنامت چیه با کی میری کجا میری ، یا دائم زنگ نمیزدی ؟؟؟

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚