2777
2789
عنوان

کی تقاص پس میدن

37 بازدید | 6 پست

سلام دوستان راستش من چندساله ازدواج کردم وتداین چندسال بلایی نبوده که فامیل های دوهزاری و دزدِ خودم  به سرم نیورده باشن از دزدی اموال مون تا پول هایی که قرض گرفتن و پس ندادن نخواهند داد از حرف هایی که از زبونم ساختن و تهمت های ناروا شون،ناله و نفرین و دعوا هایی که به ناحق باهام کردن بخدا دیگه خسته شدم شما بگین کی قراره تقاص پس بدن... 

سلام عزیزم منظورت فامیل شوهره ؟چرا قطع ارتباط نمکنی

نه عزیزم فامیل خودم فامیل های همسرم نهایتا سر یه ملک بحث کنن اونم با احترام آین فامیل های خودمن که روان برام نزاشتن از پدربزرگم بگیر تا عمه های حسود بدطینتم همیشه وبال ماهستن بابام بایذ گندکاری هاشون وبرای حفظ ابرو جم کنه وای این ترکش ها به زندگی منم داره میخوره تازگی یچیز جدید ازم دزدیده یکی که فکر میکردم نیست ایطوری دلم خونه بخدا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم فامیل خودم فامیل های همسرم نهایتا سر یه ملک بحث کنن اونم با احترام آین فامیل های خودمن که ر ...

چرا قطع ارتباط نمکنید

با دعا بیرونشون کن هروخ اثر دعا رفت تمدید کن

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
چرا قطع ارتباط نمکنیدبا دعا بیرونشون کن هروخ اثر دعا رفت تمدید کن

اینا کلا با دعا زنده هستن از بدی و ظلم کم ندارن از بی آبرویی نمیترسن خدا میدونه فقط دعا میکنم مریضی بگیرن بدنشون برعلیه شون بشه نتونن کاری کنن و ذره ذره آب بشن