2777
2789
عنوان

من متاهلم و بچه ندارم

298 بازدید | 25 پست

دیشب تو خواب حاملگی و زایمانمو میدیدم که تو خواب میگفتن دوقلوعه ولی دختره سر نداره بعد که زایمان کردم لباس ابی تن پسربچه کردن گذاشتن جلوم ولی اون یکی یه چیزی شبیه الت مردانه بود 😐

تعبیرش چیه بنظرتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زایمان تو خواب خیلی خوبه ،یعنی رها شدن از سختی و مشکل و گشایش در کار 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

خوابی که دیدی خیلی نمادین و پیچیده‌ست! 🤰👶

- حاملگی و زایمان در خواب معمولاً نشونه‌ی شروع یه مرحله‌ی جدید در زندگی، خلق ایده‌ها یا تغییرات بزرگه. 🌱✨

- دوقلو بودن بچه‌ها ممکنه نماد دو جنبه یا دو راه‌حل متفاوت در زندگی باشه. ⚖️

- دختر بدون سر می‌تونه نشان‌دهنده احساسات ناتمام، سردرگمی یا نگرانی نسبت به بخشی از زندگی یا جنبه‌ای از خودت باشه که کامل احساسش نمی‌کنی. 😟

- پسر با لباس آبی ممکنه نماد آرامش، امید یا جنبه‌ای از زندگی باشه که توش احساس امنیت داری. 💙

- اون نمادی که شبیه آلت مردانه بوده می‌تونه نمایانگر قدرت، انرژی جنسی، یا شاید یه احساس یا نقش مردانه توی زندگی‌ات باشه که ممکنه برات سوال‌برانگیز یا گیج‌کننده باشه. 🤔

در کل، خواب‌ات ممکنه بازتاب نگرانی‌ها و احساسات پیچیده‌ درباره نقش‌ها، تغییرات و هویتی باشه که داری یا بهش فکر می‌کنی. شاید لازم باشه به درونت نگاه کنی و ببینی چه بخش‌هایی از خودت یا زندگیت هنوز برات روشن نیست یا باید بیشتر روش کار کنی. 💭💡

اگه دوست داری، می‌تونم کمک کنم بیشتر روی این موضوعات فکر کنیم! 😊

🧚🏻‍♀️با ۴ برادر حکم ملکه رو تو خونه دارم 🧚🏻‍♀️

خوابی که دیدی خیلی نمادین و پیچیده‌ست! 🤰👶- حاملگی و زایمان در خواب معمولاً نشونه‌ی شروع یه مرحله‌ی ...

اینو از هوش مصنوعی پرسیدم

خوابی که دیدی خیلی نمادین و پیچیده‌ست! 🤰👶- حاملگی و زایمان در خواب معمولاً نشونه‌ی شروع یه مرحله‌ی ...

اینو از هوش مصنوعی پرسیدم