2777
2789

تو جمع هر حرفی بزنم بهم چشم غره میره یا بعدش دعوا راه میندازه که چرا فلان حرفو زدی من کلا از طرف خانوادم ب شدت سرکوب شدم هیچوقت نزاشتن تو جمع حرف بزنم یا اگه چیزی گفتم بعد کلی دعوام کردن که فلان حرفت اشتباه بوده با اینکه من بخاطر این سرکوب شدنا کلا زیاد تو جمعی جایی حرف نمیزنم یا اگه هم بزنم همش فکر میکنم حرف اشتباهی زدم یا نباید الان اینجا این حرفو میزدم حتی تو رابطه ام با همسرم حس میکنم بلد نیستم حرف بزنم 

کلا پرم از عقده ی داشتن اعتماد به نفس. حتی جایی که میرم کلی تلاش میکنم حقمو بگیرم ولی انگار یه سد محکم جلومه ک نمیزاره از خودم دفاع کنم یا حرفی بزنم

همسرم همیشه جوری باهام رفتار میکنه که انگار من ناکافی ام یا کامل نیستم ،بچه ام و نمیدونم چه حرفیو کجا بزنم در صورتی که من بعد ک تحلیل میکنم حرفامو میبینم واقعا حرف بدی نزدم یه حرف عادی بوده

نمیدونمم چیکار کنم که بتونم یکم حالمو بهتر کنم

اگه راهکاری دارید بگید که من این داغونمو درستش کنم

زندگی سخته ولی تحمل کن روزای خوب در راهه🍃♥️اگه دلت خواست امضامو که خوندی واسه خونه دار شدنم دعا کن‌🤎دوستت دارم دوست نینی سایتیه من♥️میدونم توام مثه من از اینکه نمیتونی درد و دلاتو ب‌ اطرافیانت بگی میای اینجا چون حداقل دلخوشیت اینه کسایی که با بی رحمی قضاوتت میکنن غریبه ان نه اشنا🙂با اینکه نمیشناسمت ولی دوست دارم مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا قبولت نداره؟؟؟ سعی کن ادم م‌فقی باشی تو زندکی ... دوتا دوست ک هواتو دارن و قبولت دارن باهاشون رفت و آمد کن... اولین قدم اینه خودتو بی ارزش ندونی ...ب هر چیزی علاقع داری برو‌دنبالش و تو اون مسیر موفقیت کسب کن... زبانزد عام و خاص شو

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
کلا ادم کنترلگریه؟

به شدت

همه چی تحت نظرشه درست مثه مادرش و به شدت اعتقاد داره ادم خوب و مهربونیه و اگه چیزی میگه صلاحمو میخواد در صورتی که من دارم نابود میشم

زندگی سخته ولی تحمل کن روزای خوب در راهه🍃♥️اگه دلت خواست امضامو که خوندی واسه خونه دار شدنم دعا کن‌🤎دوستت دارم دوست نینی سایتیه من♥️میدونم توام مثه من از اینکه نمیتونی درد و دلاتو ب‌ اطرافیانت بگی میای اینجا چون حداقل دلخوشیت اینه کسایی که با بی رحمی قضاوتت میکنن غریبه ان نه اشنا🙂با اینکه نمیشناسمت ولی دوست دارم مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی🥰

ببین دورت بگردم اول اینکه خب همسرت یه مقدار باید صبورانه تر رفتار کنه البته من از همه ماجراها خبر ندارم 🙏ودرمورد خودت ببین منم بچه تر بودم اینجور بودم .کلا ما حرف زدنمون بیشتر همراه قضاوته ، سعی کن یه طرفه صحبت نکنی گلم مثلا وقتی میخوای نظر بدی یه طرف سمت قاضی نرو و اینکه کلا زیاد کاری به بقیه هم نداشته باش🩷

به شدتهمه چی تحت نظرشه درست مثه مادرش و به شدت اعتقاد داره ادم خوب و مهربونیه و اگه چیزی میگه صلاحمو ...

حس میکنم اینطور ادما خیلی سخته تغییر دادنشون

کلا زمانتو بذاری رو تغییر ادما عمر خودتو هدر میدی

تغییر رو از خودت شروع کن 

زیاد ایده ای ندارم اما ورزش ، پادکست ، یوگا ، کتاب ، شغل ، درس و ... میتونن بهت کمک کنن

در رابطه با همسرتم اگر میتونی با یه روانشناس صحبت کن

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

توو جمع به شوهرت نگاه نکن که متوجه چشم غره هاش نشی به خانوادت هم نگاه نکن

مستقیم توو چشم طرف مقابلت نگاه کن محکم و با يه لبخند حرفتو بزن بعدا هم شوهرت حرفی بهت زد رک بگو حرف زدن من به خودم مربوطه از دید خودم ایرادی توش نمیبینم طرز نگاه تو هم برام مهم نیست!

برای اینکه لحن و ادبیات حرف زدنت بهتر کنی کتاب زیاد بخون

کتابایی با موضوع اعتماد به نفس هم برای بالابردن اعتماد به نفست بخون

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
به شدتهمه چی تحت نظرشه درست مثه مادرش و به شدت اعتقاد داره ادم خوب و مهربونیه و اگه چیزی میگه صلاحمو ...

شوهرمنم همینه

ولی مادلیلش بیشتراختلاف سنیمونه11سال

ولی من ناراحت نمیشم اونقدراولش شایدبشم بعدش نه میگم اگه توجمع بگه چرااینحوری میگی واینابدمدمیادولی اون میادپیش خودم میگه وکلی دلیل میاره ولی این باعث نشده اعتمادبه نفسموازدست بدم وکلی صحبت میکنم توجمع فامیلای خودش وخودم اماخب به خاطراینکه خودش سنش بیشتروبیشترتجربه داره ابنجوریه ومن 22سالمه 

چرا قبولت نداره؟؟؟ سعی کن ادم م‌فقی باشی تو زندکی ... دوتا دوست ک هواتو دارن و قبولت دارن باهاشون رف ...

حس میکنه من نابلدم یا حواس پرتم یا بی دستو پاام در صورتی که من عاشق پیشرفتم ولی شرایط زندگیم دستو پامو بسته بچه ی کوچیک دارم مجبورم وقتمو برا تربیتش بزارم