2777
2789

بدونید ی قسمت از درآمد ‌پدرتون حرامه و شبه داره

میرید‌خونه ش چیز بخورید؟؟؟

زنگ زدم احکام شرعی گفت‌چون شما نمیدوتید از کدوم قسمت مالش تهیه شده برای شما حلاله

ولی من ته دلم‌ نگران تاثیر وضعی شم

بخور بابا ول کن، خدا اگر صلاح بدونه اون چوبش که صدا نداره میکنه تو ماتحت بندگان خطاکارش😂

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حرامم باشه سیسمونی رو میخوایی چیکارکنی .وقتی گفته حلاله خب حلاله.

بازم بپرس .این چیزی نیس که سر سری بگیری.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

شما از همین مال پدر بزرگ شدی و جون گرفتی 

از همین مال پدر عروس شدی جهاز گرفتی

مال پدر در خون و وجود شما جاریه عزیزم

اگر زنگ زدی و گفته بهت مشکلی نیس چ نگرانی داری؟

اگرم خیلی دلواپسی نرو

توی جامعه مال خیلی ها شبهه داره

بخوام مثال بزنم الان همه میریزن سرم

ولی قسمتیش که مربوط به شماس اگر طرف مسلمان باشه برای شما کافیه که مشکلی نداشته باشی

این شرعیش

ولی اگر نظر من رو بخوای وقتی مال حروم بیاد سر سفره هرکسی پای اون سفره نشسته باشه چه بدونه چه ندونه زندگیش از بین رفته

اگر دلت نیست نخور عزیزم من چون ویار وحشتناکی داشتم بهونه میکردم نمیخوردم چیزی ک شک داشتم طرف اصرار م ...

حالم‌خوب نیست نمیتونم غذا درست کتم مامانم بنده خدا زحمت میکشع برام دزست میکنه میاره 🥲

توی جامعه مال خیلی ها شبهه دارهبخوام مثال بزنم الان همه میریزن سرمولی قسمتیش که مربوط به شماس اگر طر ...

واقعا مال حروم ب خیلیا نمیسازه

من ب شخصه خودم نمیدونستم اون مال حرومه ولی از دماغم زد بیرون واقعا 

ولی آشنا نبود خب