2777
2789

رشتم ریاضی هست ولی واقعا از کامپیوتر و برق خوشم نمیاد. از شیمی خوشم میاد و در کنارش مطالعه ی آزاد زیست شناسی دارم. گفتم برم شیمی کاربردی بخونم،خیلیا گفتن نهه اصلا نرو و خیلی خشکه و خلاقیت نداره.ولی واسه همون بیوتکنولوژی هم با این که میان رشته ای و جذابه خب کار توی ایران اصلاا نیست.نظر شما چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیمی خوبه کارخونه ها کار براش زیاد هستزیست نخون ب درد نمیخوره

من واقعا موندم چون الان دو نفر گفتن خوبه شما گفتید نه.

شما بیوتکنولوژی خوندید؟تنها رشته ی زیست دار کنکور ریاضیه ولی خفنیش به اینه که با کامپیوتر قاطی شده و خیلی باحاله=))

بیوتکنولوژی رشته خفن و سختیه کارشم مراکز پژوهشی مثل رویان من شیمی خوندم و سه چهار جا برام استخدامی ج ...

مرسی از راهنمایی تون.

شاید باورتون نشه ولی این قدر از دبیر شیمی مون خوشم اومده که سر همون زیاد شیمی رو دوست دارم و بهش فکر می کنم💛😔😂

و اگه این طوره پس بیوتکنولوژی بزنم..ـ

من واقعا موندم چون الان دو نفر گفتن خوبه شما گفتید نه.شما بیوتکنولوژی خوندید؟تنها رشته ی زیست دار کن ...

نظر پرسیدی گفتم خب چون ۴ سال ازت بزرگترم خودمم میکروبیولوژی خوندم  میدونم دنیا دست کیه و رویایی فکر نمیکنم شیمی می ارزه تا دکترا هم بخونی دیگه میخوای گوش کن میخوای نکن

نظر پرسیدی گفتم خب چون ۴ سال ازت بزرگترم خودمم میکروبیولوژی خوندم میدونم دنیا دست کیه و رویایی فکر ...

چرا دعوا داری داداش؟بزرگتری و تجربه داری منم با گوش باز و ذوق زیاد این جا نشستم نظرت رو بشنوم نمی دونم چرا یهو این شکلی تایپ می کنی🗿

حله!مرسی از راهنماییت