2777
2789
عنوان

موخوووورهههههه

246 بازدید | 36 پست

همش موهامو کوتاه میکنم موخوره هاشو میگیرم تا یکم بلند میشه باااز مو خوره میگیره شما چیکار میکنن حسرت موی بلند به دلم موندههه😂💔

‌ بُـ‌زُرگـی نَـ‌دیـ‌دَم جُـ‌ز.الـلّـه.‌‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا یبار یه کاربر گفت سفیده تخم مرغ رو با روغن زیتون 1 ساعت قبل از حموم به موهاش زده دیگه موخره نداشته 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
اینجا یبار یه کاربر گفت سفیده تخم مرغ رو با روغن زیتون 1 ساعت قبل از حموم به موهاش زده دیگه موخره ند ...

وای یه بار به کف سرم زدم سفیده رو با اینکه با آب گرمم نشستم سفیده تو سرم پخت 😐 با چه بدبختی تیکه تیکه درشون آوردم 🤣

‌ بُـ‌زُرگـی نَـ‌دیـ‌دَم جُـ‌ز.الـلّـه.‌‌

چرب نگهشون دار روغن فندق و روغنای دیگه 

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍