هلنممممممممممممممممم مدیر عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 1526 عنوان موخوووورهههههه | مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 36 پست همش موهامو کوتاه میکنم موخوره هاشو میگیرم تا یکم بلند میشه باااز مو خوره میگیره شما چیکار میکنن حسرت موی بلند به دلم موندههه😂💔 بُـزُرگـی نَـدیـدَم جُـز.الـلّـه. 1404/04/16 | 10:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلنممممممممممممممممم مدیر استارتر عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 1526 من که قرص میخورم نمیزارم از حجمش بره نمیزارم با تیغ هم موهام کوتاه بشه دقیقا چه فپقرصایی میخوری اسمشونو بگو چجوری میخوری اینا هر روز بُـزُرگـی نَـدیـدَم جُـز.الـلّـه.
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 29710 بعد موها چرب میشه خووو بدم میاد موهام چرب باشه چه روغنی میزنی ن اونجور ک چرب نمیشهاسمش نمیدونم اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
kranchi عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 34149 نه نه اب اطلا داغ نبود ملایم بود گرمم نبود حتا همین نی نی سایتیا گفتن خدا بگم چیکارشون کنه 🫥 اخه منم بارها تخم مرغ زدم بوش به سختی میره ولی همچین مشکلی نداشتم فقط همون تیکه سفید فک کنم نطفس چیه اونو اول جدا کنی چیزی تو موهات گیر نمیکنه
هلنممممممممممممممممم مدیر استارتر عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 1526 اخه منم بارها تخم مرغ زدم بوش به سختی میره ولی همچین مشکلی نداشتم فقط همون تیکه سفید فک کنم نطفس چیه ... نه برا من بوش رفت که حالا تاثیری ام داشت زدی؟ بُـزُرگـی نَـدیـدَم جُـز.الـلّـه.
پالت400 عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 7870 دقیقا چه فپقرصایی میخوری اسمشونو بگو چجوری میخوری اینا هر روز من اول هیرویت خوردم صبحا یه دونه تأثیر ندیدم اومدم هیربیوتین جلد ابی خوردم هرروز بعد ناهار جواب داد اب زیاد هم باهرکدوم خوردماگه پول داری فیتو اصل بخر با اب زیاد بخور تاثیرش از اینا که من میخورم بالاتره سالنی که میرفتم میخورد موهاش عالی بود «لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»
هلنممممممممممممممممم مدیر استارتر عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 1526 من اول هیرویت خوردم صبحا یه دونه تأثیر ندیدم اومدم هیربیوتین جلد ابی خوردم هرروز بعد ناهار جواب داد ... باشه ممنون عزیزممم 😍 بُـزُرگـی نَـدیـدَم جُـز.الـلّـه.
kranchi عضویت: 1400/05/11 تعداد پست: 34149 نه برا من بوش رفت که حالا تاثیری ام داشت زدی؟ نمیدونم والا اون زمان موهام خوب بود وز نبود و کلا انگار سالم تر بود