2777
2789
عنوان

خانما بنظرتون راهی هس برای جذب کردن این پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 31 پست
پسرا تا خودشون نخوان هیچی نمیتونه اونارو جذب کنه تو بری جلو یا حتی نشونه بذاری براش در نهایت اونی ک ...

دقیقا،پسرها مغرور و نامردند از خداشونه دخترا بهشون محل بزارن بعدم لهش کنن،اگرم میخوای متوجه بهشه که تو هم هستیم بیاد خواستگاریت تابلو بازی درنیار

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ارتباط خانوادگی ندارین به نظرت زشت نیست دعوتشون کنید و اینکه صد در صد اقادپسر هم نمیاد

به مامانم بگم به یه بهونه ای دعوتشون کنه

نه اینکه مستقیم و بی بهونه بگه بیاید

باز نمیدونم

دقیقا،پسرها مغرور و نامردند از خداشونه دخترا بهشون محل بزارن بعدم لهش کنن،اگرم میخوای متوجه بهشه که ...

دقیقا میخوام متوجه بشه منم هسم😂

نه بابا من خیلی مغرور و ارومم تابلو نمیشم

پسرا تا خودشون نخوان هیچی نمیتونه اونارو جذب کنه تو بری جلو یا حتی نشونه بذاری براش در نهایت اونی ک ...

عزیزم چه تجربه تلخی متاسفانه الانه با گفتن احساسات ابزار شکنجه دست عزیز ان

مون میدیم

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

ولی خب معمولا دخترا یه جوری مخ‌میزنن‌که پسره فک کرده خودش مخ زده،یعنی در کل دخترا خودشون تصمیم میگیرن توسط کی مخشون زده شه

کاربر آقا هستم،کاربری دست دونفره ،روزا خودمم،شبا خودشم

استاتر یک سر برو پیج اینستاگرامش ببین حلقه ای قلب سفیدی هیچی بیوش نذاشته!؟

یا با یک پیج فیک استوریش رو ریپلای کن جمله طنزی خنده داری براش بنویس

زشت نیس فالو کنممم؟

نه بابا فقط فالو‌کردنه،بعد اونم بک‌میده و‌تو یوقتایی استوری فیک بزار یعنی کتاب خونی با چندتا جمله که خبلی ارامش تو زندگیته یعنی😂اونم میون چند بار استوری گذاشتنت یبار ریپلی میکنه و مبارکه دیگه شیرینی ما فراموش نشود

خز بازی در نیاری با پیک فیک اینا بریا پیج خودت برو و سرسنگین باش تو استوری و پستات و جایی کامنت خز نزاری چون فالورات میبینن

استاتر یک سر برو پیج اینستاگرامش ببین حلقه ای قلب سفیدی هیچی بیوش نذاشته!؟یا با یک پیج فیک استوریش ر ...

همه چیش رو چک کردم

مطمئنم‌سینگله

اخه همکار داداشمم هس واسه همین تا حدودی میشناسمش

ولی با پیج خودم فالو نمیکنم خیلی کار زشتیه بنظرم

همه چیش رو چک کردممطمئنم‌سینگلهاخه همکار داداشمم هس واسه همین تا حدودی میشناسمشولی با پیج خودم فالو ...

خب دیگه میگم با پیج فیک

عزیزم چه تجربه تلخی متاسفانه الانه با گفتن احساسات ابزار شکنجه دست عزیز انمون میدیم

:) چقدر مهربون 

حس خوب گرفتم از شما 

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)