2777
2789

شما هم همسرتون بیشتر به دخترتون محبت میکنه و محل میذاره؟

همسرم با پسرم رفاقتی رفتار میکنه و اهل قربون صدقه نیست خیلی زیاد البته یه کم چرا...

امابرای دخترهام از راه رفتن و نگاه کردن تا حرف زدن شون رو قربون صدقه میره

بعد خودش میگه این یکی پسر هست لوس میشه، اما اون دوتا دخترهستن نیاز به محبت دارن

بنظرتون کار درستی میکنه؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

دقیقا اینطوره

ولی شوهر من با پسرم رفتار خوبی نداره باز شوهرت با پسرت رفیقه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا اینطورهولی شوهر من با پسرم رفتار خوبی نداره باز شوهرت با پسرت رفیقه

از طرفی هم شرهرم این طور هست

مثلا پسرم حواسش نبود غذا ریخت شوهرم بد داد زد یهو.ولی دخترم با لجبازی کار بدی کنه اون داد رو نمیزنه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

همسر من با پسرم خیلی بازی میکنه و وقت میذاره بهشم محبت میکنه ولی رفتارهای لوسی و ناز دادنش با دخترم بیشتره خب خوده دخترمم بیشتر مبطلبه و پسرم دوست نداره این مدل رفتارو

بچه هاتون چند سالشونه

پسرم۷ و دخترم ۴

بنظر منم منطقیه

پسر از پدر خیلییی زیادقربون صدقه و ناز ببینه لوس میشه و کلا پسر بیشتر دنبال ناز کردن تز سمت مادره 

دخترم تز سمت پدر

بنظرم منطقی جلو میره پسر باید با پدر رفیق باشه و ازش حساب ببره

من یه بچه دارم ولی به نظرم واقعا باید محبت باید به دختر بیشتر باشه مخصوصا از سمت پدر. توجه باید باشه به قول شما رفیق باشن و... ولی محبت و قربون صدقه زیادی مال دختره

کار درستی نمیکنه . پسر حساس نشده ؟ خودت قربون صدقه اش برو

نه خودش هم عادت داره و با خواهراش پدرانه رفتار میکنه

از طرفی هم شرهرم این طور هستمثلا پسرم حواسش نبود غذا ریخت شوهرم بد داد زد یهو.ولی دخترم با لجبازی کا ...

گناه نکرده ک پسر شده

نباید بد رفتاری کرد با پسر

محبت کردن هم باید یه اندازه باشه مگه پسر دل نداره؟

فقط دخارو بیشتر باید ناز داد و لوسش کرد

همسر من با پسرم خیلی بازی میکنه و وقت میذاره بهشم محبت میکنه ولی رفتارهای لوسی و ناز دادنش با دخترم ...

پسرم۷

دختراولم۴دومی۱

دوتا دختر دارم . اما دوستام چندتاشون یه دختر و یه پسر دارن . دقیقا رفتار شوهرا مث شوهرته . با دختراشون خوبن . بنظرم رفتار درستیه. پسر لوس بشه خراب میشه اما دختر نیاز ب توجه و محبت مخصوصا از طرف پدر داره.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞