2777
2789
عنوان

اون هایی که هم فررند دختر دارن هم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 22 پست

من پسرم با دخترم حدود ۱۰ سال تفاوت سنی دارن، همسرم کلا از اول دختر دوست داشت جوری که برای بچه دوم مجبور شدم تعیین جنسیت بکنم تا دختر بشه، در کل الان حجم بیشتر محبت ها به سمت دخترم هست حتی پسرم هم خودش فوق العاده خواهرش رو دوست داره و تمام توجهش به خواهرش هست

البته با پسر طوری نباشه ک احساس کمبود محبت کنه وسرخورده بشه اونموقع پسره از خواهرش احساس تنفر میکنه کار بدتر بیخ پیدا میکنه باید با هرکدوم ب روش خودشون محبت امیز رفتار باشه 

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از طرفی هم شرهرم این طور هستمثلا پسرم حواسش نبود غذا ریخت شوهرم بد داد زد یهو.ولی دخترم با لجبازی کا ...

شوهر منم دائم تشر میزنه به پسرم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

مال من یه دونس ولی بابام اره منو بیشتر لوس میکرد.الانم دختر منو بیشتر از پسر داداشم تحویل میگیره.خواهرشوهرمم همیشه گلایه میکنه که شوهرش دخترشو بیشتر لوس میکنه تا پسرش.

که در هر حال تبیعض درست نیس

از طرفی هم شرهرم این طور هستمثلا پسرم حواسش نبود غذا ریخت شوهرم بد داد زد یهو.ولی دخترم با لجبازی کا ...

من شوهرم هم دوسشون داره هم داد میزنه خرابکاری کنن..دخترم تا پسرم بیاد خیلی محبت میکرد ولی پسرم دنیا اومد برعکس توجهش ب پسرم بیشتر شد.انگار با پسرم حس افتخارش ک پسر داره بیشتره.چون تو خونواده تنها کسی ک بچه داره شوهرمه

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

نه خودش هم عادت داره و با خواهراش پدرانه رفتار میکنه

به اقتضای سنشون باید رفتار شه بزرگترها باید احترام بیشتر داشته باشن فرق نمیکنه پسر یا دختر فقط اینو میدونم کدوم سلیطه بازی در بیاره پدر ومادر با اون مهربون ترن 

من که یگ دختر دارم یگ پسر دخترم یگ ساله شی پسرم پنج ساله شی  ولی شوهرم پسرم مو به مراتب بیشتر دوست داره نسبت به دخترم هوای اون داره ولی دخترم دوست داره نه اندازه پسرم از زمان بار داریم که فهمید دختره کلا عوض شد شوهرم روزی ولادتم بامن بیماراستان نرفت بعدشم موقع که امدیم خونه از بیمارستا رفته بود سر کارش شب که امد حتی حال من دخترمو نپرسید دیگه تا چهل روز حتی دخترم نگاه نمیکرد بخاطریکه دختره الان شیطون شده خودش خودشه شیرین میکنه بابا گفته بازهم اندازه پسرم دوست نداره خانواده شوهرمن کلا پسر دوسته

با همسرت صحبت کن . درک نمیکنم اینا که مگن محبت به پسر باعث لوس شدنش میشع چون پسره ! 

این پسر در اینده قرار همسر بشه باید محبت ببینه تا محبت بکنه به همسرش. 

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂