2777
2789

خودم ۲۱ سالمه ولی خب درس دارم تا چند سال بعد درسمم میخوام کار کنم تا بتونم جهیزیه بخرم 

پسر هم خودشو جمع و جور کنه و درسش تموم بشه و بعد بتونه یه خونه کوچیک بخره ...

ولی همش میترسم از زندگی مشترک و اینکه قراره سختی بکشم 

چند روزه خواب به چشم نمیاد و استرس زیاد دارم خیلییی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با همین فرمون بری جلو تو 40 سالگی ازدواج میکنی 

بسلامتی 3 لاشی    قاضی، متهم، ناشی.                       بسلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم، عشقم.                       بسلامتی 3 کس    ناموس، رفیق، وطن.                       بسلامتی 3 همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم.                     بسلامتی 3 مکان    خونه، قبرم، قلبش❤️🥂🥂🥂🥂

تو هم انگار خانوادت جهیزیه نمیدن🙃

چرا اتفاقا بابای من یه بار جهیزیه داده خواهرم همسن شما بوده بهترین هارو براش خریده بابام 

ولی من خودم نمیخوام بابام برام بخره

اشکال نداره

ماشالا صبر یعقوب دارین

بسلامتی 3 لاشی    قاضی، متهم، ناشی.                       بسلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم، عشقم.                       بسلامتی 3 کس    ناموس، رفیق، وطن.                       بسلامتی 3 همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم.                     بسلامتی 3 مکان    خونه، قبرم، قلبش❤️🥂🥂🥂🥂

ماشالا صبر یعقوب دارین

ایوب منظورته🥲🤣

بابا الان به بابام بگم جهیزیه بده بنده خدا گناه داره 

ساختمونمون نیمه سازه و میخواد ماشینم عوض کنه 

باید خودم زحمت خودمو بکشم 

چرا اتفاقا بابای من یه بار جهیزیه داده خواهرم همسن شما بوده بهترین هارو براش خریده بابام ولی من خودم ...

خوشبحال خواهرت من پدر و مادرم اینقد خوبن که اگه به کسی بگم اینجوری باهام میکنن باور نمیکنه کسی ولی الان لج کردن نمیدونن فقط بچشون نابود میشه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

خوشبحال خواهرت من پدر و مادرم اینقد خوبن که اگه به کسی بگم اینجوری باهام میکنن باور نمیکنه کسی ولی ا ...

عزیزم درکشون کن شاید ندارن

خواهرم جدا شد چه خوشبحالی

بنظرم اصل زندگیو فراموش نکن و انقدر خودتو بخاطر مادیات عذاب نده  

خوشبحال خواهرت من پدر و مادرم اینقد خوبن که اگه به کسی بگم اینجوری باهام میکنن باور نمیکنه کسی ولی ا ...

حالا دوتا پتو و بشقاب کم خریدن اونو خودت به یه بهونه از بابات پول بگیر و بعدا برو بهر یا هدیه داد شوهرت یا خانواده شوهر با پولش برو بخر زندگیو به خودت تلخ نکن عزیزم 

یا نباید زود ازدواج میکردی یا الان که زود ازدواج کردی باید یه جوری با این قضایا کنار بیایی

ایوب منظورته🥲🤣بابا الان به بابام بگم جهیزیه بده بنده خدا گناه داره ساختمونمون نیمه سازه و میخواد م ...

اره صبر ایوب 😂

خدایی یعقوبم خیلی صبر داشت 

حواست به اینم باشه سال به سال شرایط تشکیل خانواده و ازدواج سخت تر میشه 

حالا دوتا پتو و بشقاب کم خریدن اونو خودت به یه بهونه از بابات پول بگیر و بعدا برو بهر یا هدیه داد شو ...

باش عزیزم شما درست میگی چون با کفشای من راه نرفتی ممنون از وقتی که گذاشتی خدافظ

عزیزم درکشون کن شاید ندارنخواهرم جدا شد چه خوشبحالیبنظرم اصل زندگیو فراموش نکن و انقدر خودتو بخاطر م ...

اجی هنوز دارم باهاشون زندگی میکنم و میدونم که میتوننن بخرن خودشونم میگن میتونیم ولی نمیکنیم اگه به این مادیات که جهیزیه نگاه نکنم یعنی بشینم تو خونه که خالی خالیه تایپک دعوا با خانمو ببین که بدونی چطورم