2777
2789

مثلا صب قرار بود برا دوس پسرم حلیم ببرم بعد یه ماشین کی ام سی مدام رد میشه منو نگا میکرد من ایرپاد گذاشته بودم و نگاش نمیکردم ولی هی میفهمیدم میاد و میره 

یا از اتوبوس پیاده شده بودیم با دوس پسرم ، تا ازش جدا شدم چندتا پسر اومدن سمتم که کمکم بدن و بعد هی میگفتن خوشمون اومده شماره بدیم و فلان ...

وچندتا مورد دیگ 

دوس پسرم حس میکنم احساس غیرت نداره اصن 

با اینکه همش میگه قصدم جدیه 

ولی مثلا گیر میده که آره کسی از همکلاسیات نیاد جلو و بهشون بگو رل داری و ...

واقعا ناراحت میشم یه وقتا 🥲🥲🥲

پست بعد از ازدواج این خانوم وقتی مردش براش غیرت میذاره

بچه ها خسسسسسسسته شدددددم خون که نکردم زنش شدم  خیلی بهم گیر میده بکن نکن میکنه جدا شم سر همه چی حساسسسهههههههه به این نگاه نکن موهاتو بکن تو اونیکی نیگات نکنه ازدواج کردم یا اومدم اسیری🥲🥲😂😂🫶

تکلیف این مردای بینوا رو روشن کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهمیتی نداره همه جا ازین مریضا پیدا میشه قرارنیست ذهنت درگیر همشون بشه

آرع ولی خب اون نباید بذاره 

مثلا رفتیم دستبند بخریم فروشنده مردع وایساده اون برام ببنده 😓😓😓 

پست بعد از ازدواج این خانوم وقتی مردش براش غیرت میذارهبچه ها خسسسسسسسته شدددددم خون که نکردم زنش شدم ...

نه آخه تمام این موارد تقصیر خودش بوده 

مثلا صب اگ زودتر میومد کسی مزاحمم نمیشد 

یا اگه کنارم وایمیستاد توی ترمینال کسی مزاحمم نمیشد و...

نه آخه تمام این موارد تقصیر خودش بوده مثلا صب اگ زودتر میومد کسی مزاحمم نمیشد یا اگه کنارم وایمیستاد ...

نمیدونم چند سالته ولی رهگذرارو جدی نگیر این تجربه من ۴۰ ساله هست که اندازه موهای سرم بلکم بیشتر ازین چیزا دیدم🫶