2777
2789
عنوان

شما هم اگه نزدیکانتون تولدتون یادشون بره ناراحت میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 31 پست
وا چه توقع بیجاییه. وقتی اونا برات انجام نمیدن توم نده

من گاهی دلم میخاد فقط یک تبریک بگن یا همینکه بدونم تاریخ تولدم بلدن برام کافیه چون واقعن حس بدی میگیرم . حالا شاید زیاد مهم نباشه ولی به هرحال هرکسی رو ی چیزی حساسه . دیگه قسمت خوردم امسال فقط یک پیامک تبریک بدم ب همشون و تموم 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره من ناراحت میشم، تولد برام مهم نیستاا ولی آدمای مهم زندگیم اگه تبریک نگن آدم حس بدی میگیره… منم ا ...

دقیقا آدم سرد میشه دیگه امروز خیلی حس بدی داشتم مثلا روز تولد آدم باید حس خوب داشته باشه

دقیقا من یه چند سالی خودم کیک خریدم بعد با خودم گفتم واقعا مسخرس خودم برای خودم کیک بگیرم دیگه نمیگی ...

نه من همیشه برا خودم میگرفتم یکی از اعضای خانوادم فوت شده واسه اون برام بی معنی شده عیدم همینطور تا قبلش هر سال سفره هفتسین مینداختم امکان نداشت نندازم از بعدش عید بی معنیه به نظرم زندگی خیلی کوتاهه که بخوایم این چیزا رو به دل بگیریم تو روز تولدت خودت به خودت کادو بده و یه کار که خوشحالت میکنه انجام بده 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
دقیقا آدم سرد میشه دیگه امروز خیلی حس بدی داشتم مثلا روز تولد آدم باید حس خوب داشته باشه

واسه من که چند ساله طبیعی شده روز تولدم حالم خوب نباشه… بنظرم از کنار این حس بگذر و فردا که بیدار شدی دیگه زندگی جدید شروع کن… به خودت بیشتر ارزش بده اینجوری حال دلت خوب میشه

واسه من که چند ساله طبیعی شده روز تولدم حالم خوب نباشه… بنظرم از کنار این حس بگذر و فردا که بیدار شد ...

آره آخه ببین من تولد بقیه همیشه یادمه کلی پیام تبریک و این چیزا میفرستم براشون الان نمیدونم با این رفتار منم دیگه تبریک نگم یا بگم؟ هر چی سعی میکنم از کسی انتظاری نداشته باشم نمیشه

آره آخه ببین من تولد بقیه همیشه یادمه کلی پیام تبریک و این چیزا میفرستم براشون الان نمیدونم با این ر ...

اره توام کم کن، منم مثل شما بودم، هضمش برام سخت بود فکر کن دو هفته قبل از تولدم ، تولد دوسپسرم بود براش تولد گرفتم دو تا دوتا کادو گرفتم سورپرایزش کردم گفت جبران میکنم و خوشحال شد ( رابطه مون عالی بود اون تایم)بعد که تولد من شد یه تبریک خشک و خالی هم نگفت و خودشو به ندونستن زد😕خیلی سوختم خیلی ناراحت شدم و سر همین کم کم سرد شدم و فاصله گرفتم ازش،به روش هم نیاوردم ولی دلم شکست ازش