2777
2789
عنوان

چه بلایی سرم اومد این چه کوفتیه

410 بازدید | 22 پست

ویروس جدید اومده حسابی مراقب باشید 

دیروز پسرم دوسالشه یهو هر نیم ساعت بالا میاورد بردم دکتر اومدم خونه تب کرد اسهال شد

الان امشب هم یهو دیدم حال خودم بده رفتم واسه خودم پلاستیک آوردم که بالا بیارم یهو دخترم سه سالونیمشه از خواب بلند شد بالا اورد توی خونه وضع نموند 

رفتیم درمانگاه شوهرم رفت نوبت بگیره که یهو خودمم تو ماشین بالا آوردم دخترم منو دید ترسید گریه کرد بالا آورد 

الان اومدم خونه نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم 

با دوتا بچه مریض 😭😭😭

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویروسه ، سرم و امپول خوب میشید من ۴ روز اسهال و تب ولرز داشتم رفتم دکتر خوب شدم

آره فقط هرکدوم یه آمپول زدیم 

حالا من با این حالم با دوتا بچه چیکار کنم 

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

کسی نیست کمکت باشه اخی بچه هانم کوچیکن هر دوشاید چیزی خوردین مسموم شدین

نمیدونم والا دکتر گفت ویروسه 

به بچه ها مایعات زیاد بده تو پیج اطفال دیدم دکتره میگفت آب میوه این چیزا ندید فقط دوغ

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

منم  این لعنتیو گرفتم

اسهال شدید حالت تهوع دل درد قسنگ جونم داشت بالا میومد رفتم دکتر آمپول و سرم زدم

شکمم انگار قلقل میکرد توش

تقریبا ۵روز درگیرش بود شایدم بیشتر

شکمم هم باد کرده بود

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

من پودر او آر اس دکتر بهم داد تو آب ریختم دوبار خوردم خوب شدم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بله ویروس بدیه

مامان و خواهر منم گرفتن همش بالا میارن 

خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

عزیزم ویروسه من بچه هام یک هفته درگیر بودن تازه خوب شدن

ای وای من یک هفته چه غلطی بکنم 

من پودر او آر اس دکتر بهم داد تو آب ریختم دوبار خوردم خوب شدم

اینو خونه دارم امروز واسه پسرم درست کردم به زور یکم ریختم تو دهنش تف میکرد نمیخورد