2777
2789
عنوان

چجوری آدمایی که بهتون بدی کردن رو بخشیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به گذشتشون فکر کردم که چه بدبختی‌هایی کشبدن 

یا به این فکر کردم که شاید خدا توفیق این رو بهشون نداد که تو موقعیت‌هایی قرار بگیرن که شخصیتشون رشد کنه و تو مرتبه‌های حیوانی و جسمانی موندگار شدن

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

من نمیتونم کنار بیام برعکس روز به روز بدترم میشم

خودتو آزار نده اینقدر 

منم قبلا همینطور بودم مثل شما

ولی الان جوری شدم ک میبخشم اصلا برام مهم نیست

فقط و فقط بخاطر خودم 

روح و روان ما خیلی باارزش تره ک بخاطر ی آدم بی ارزش خودمون رو عذاب بدسم

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

نبخشیدم حق الناس و خدا حق هر بنده ایی میدونه چرا ببخشم فقط دیگه ادم حسابشون نمیکنم سگ محل و دوری

بابا مثلا یکی از آشناهای ما20سال پیش یه کلاهبرداری بزرگ از ما کرد الآنم یه جوری برخورد میکنه انگار مال هفت جدوآبائشو ازمون طلب داره،چه حق الناسی هست که تقاص نمیده یا صاحب کار بابام حق بابام و همکاراش رو نمیداد الآن جز میلیاردرا و پولدار ترینای شهرمونه و هزار مورد دیگه پس کی قراره این حق الناس رو پس بدن و تقاص بدن والا مثلا اینایی که گفتم روز به روز براشون بهتر میشه فقط

من میبخشم 

وقتی به گذشتشون نگاه میکنم و حس میکنم تقصیر خودشون نیست تربیت درستی نداشتن یا پدر و مادر درست و حسابی بالا سرشون نبوده .... البته همشون نه ولی تعداد زیادی از ادمایی که بد بنظر میان بد نیستن فقط خوب بودنو بلد نیستن

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!                   قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!                عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!                            باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد که آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!                            جوگاردنری وجود نداره که تورو متقاعد کنه دنیا قشنگه محظ اینکه ساعتی زندگی کنی! پس خودت نکات مثبت زندگیتو ببین!                  شادی درونت هم یروزی ازت خسته میشه پس اذیتش نکن!               قرار نیست وسط اتاقت برقصی یه راه فرار از خونه برات باز بشه پس فقط تلاش کن!                                        《فمینیست 》 《آنتی ناتالیست》

بخشیدم ولی فراموش نمیکنم

یه نگاه به خودت بنداز کی بیشتر از همه آسیب داره میبینه تو اون وقت چرا تاوان بیشعوری بعضی ها من نمیدونم چه بینتون گذشته ولی میدونم اینقد برای خودن ارزش قائل باش که نذاری با کار ها و رفتارشون وجود باارزشتو نابود کنن 

بابا مثلا یکی از آشناهای ما20سال پیش یه کلاهبرداری بزرگ از ما کرد الآنم یه جوری برخورد میکنه انگار م ...

اون مثل طلبکارا رفتار میکنه دست پیشو بگیره سیاست ادماس 

تا بازی ادمارو یاد نگیرید و ساده دل باشید عذابتون میدن 

ادمای ساده ای هستید ؟

شاید درست نباشه آدم راجع به خودش اینجوری بگه ولی صادقانه بخوام جواب بدم آره خیییییلی زیاد مخصوصا مامان و بابام که فرشتن و همه رو مثل خودشون میبینن گاهی حس میکنم یه گوسفندم بین گرگا،جالبه خونوادشون برا ما خوب هارن و عوضی فقط مامان و بابای منن که همیشه همه جوره کوتاه میان،خودمم ساده تر از اونا و به شدت بی اعتمادبنفس

واقعا آدم گاهی تو حکمت خدا میمونه 

عمم پرستاره یک ساله باز نشسته شده کلی زحمت کشیده الان با دوتا بچه بزرگ و داماد شوهرش از خونه بیرونش کرده یه زن جدید گرفته... عمع منو طلاق داد وسایلی که با حقوقش خریده بود هم بهش نداد ـــ خیلی هم باهمون زنه خوشن هر هفته مسافرتن

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃