2777
2789
عنوان

چجوری آدمایی که بهتون بدی کردن رو بخشیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 58 پست
واقعا آدم گاهی تو حکمت خدا میمونه عمم پرستاره یک ساله باز نشسته شده کلی زحمت کشیده الان با دوتا بچه ...

واقعا متاسفم،بله موردای اینجوری هم شنیدم،اینقدر آدم بی انصاف هست که حرمت نون و نمک هم نگه نمیدارن

به خدا ما از هم خون خودمون خوردیم و عذابمون میدن و سرمایه و پس اندازمون و طلاهامون رو بالا کشیدن،چی بگم که میدونم عمت هیچ پناهی نداره به جز خودش فقط امیدوارم قوی بشه و سرپا باشه و زندگی کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته ولی اونا بیشتره منفعت که بله ولی اینا سر منشعش گذشتس

تو خودت سختی کشیدی پس چرا شبیه اون نشدی بعضیا کمتر خودت سختی کشیدن ولی بیشرفن 

چون در حال حاضر میتونن از ادمای ساده سواستفاده کنن تا وقتی ادمای قوی جلوشون وایسن حسابشونو بزارن کف دستشون 

چقدر برات سخته درمورد مشکلت حرف بزنی اونم تو سایت که کسی نمیشناست یکم پررو و با اعتماد بنفس باش

دقیقا همینجوره،متاسفانه خیلی درونگرام فقط تو خودم میریزم و همینجا هم حس میکنم شاید کسی بشناسه اگه با جزئیات بگم

چکار میکنن زورت نمیرسه ؟

ببین مثلا پولی از ما گرفتن به عنوان شراکت بعد پول رو برداشتن و منکر این شدن ما پولی دادیم بعد که ما اعتراض کردیم تهدیدمون کردن که میکشیمتون و... این فقط یه موردشه مثلا که چند سال ازش گذشته ولی من تا عمر دارم فراموش نمیکنم و از همه آدما خشم دارم و به کسی اعتماد ندارم یا مثلا کافیه ما یه وسیله کوچیک بخریم یا یه سفر کوچیک بریم قیامت میکنن و یجوری تو دلمون درش میارن،این یه مثال از خانواده بود مثلا تو دانشگاه من با همکلاسیام خیلی خوب بودم و هر کاری داشتن مثل پاورپوینت درست کردن و ارائه و پروژه و... رایگان براشون انجام میدادم چون میگفتن لپتاپ ندارن بعدش هم که کرونا بود من کل کارای مجازیشون رو میکردم حتی بجاشون سر کلاسم میرفتم بعد فهمیدم پشتم گفتن فلانی حماله و ساده در صورتی که من قصدم کمک بود و میگفتم چه اشکالی داره دستم میرسه بزار کمک کنم چون با این ذهنیت بزرگ شده بودم و... خیلی مورد هستا اینا یه بخشیشه فقط

تو خودت سختی کشیدی پس چرا شبیه اون نشدی بعضیا کمتر خودت سختی کشیدن ولی بیشرفن چون در حال حاضر میتونن ...

فقط بحث ذاته به نظرم،تا ذاتت خراب نباشه محیطم نمیتونه روت تاثیر بذاره

روی خودت کار کن برای یه ازمون بخون یا مهارت یاد بگیر مهارت پولساز هنر یاد بگیر حس ارزشمندی به خودت ب ...

باشگاه میرفتم،یوگا میرفتم و... هیچی فایده نداره حتی یه مدت سرکارم میرفتم،ببین حس میکنم افسرده شدم خیلی بد همش حس میکنم هر چی تلاش کنم به هیچ نتیجه ای نمیرسه،گوش شیطون کر دلم میخواد برم کلاس آرایشگری با وجود اینکه علاقه ندارم ولی یه لاین آرایشگری رو باد بگیرم اگه بتونم کار بکنم،به خاطر اعتماد بنفسم،میرم بیرون خونه حالم بد میشه اصلا عجیب شدم

حرف مامانمم همینه،نمیتونم،من فقط الکی خودمو عذاب میدم😓

منم یه عمر الکی خودمو عذاب دادم مردم ناراحتن عقده هاشونو سر آدمای بی زبون در میارن اینقد بهشون پر و بال دادم نتونستم بهترین روزای عمرمو خوشحال باشم منزوی شدم تو این کارو با خودت نکن