2777
2789
عنوان

بااین همکار چطور رفتار کنم

259 بازدید | 18 پست

اگر یه پسر مجرد همکارتون باشه

که همش جلوی بقیه ازتون تعریف کنه

کمکتون کنه

بهت توجه ویژه داشته باشه طوریکه همه متوجه بشن

وقتی که تنها باشید بهتون بگه من احترام خاصی برات قائلم ، نگرانتم و...

یه ساله بیشتره مداوم این رفتارها داره

این هدفش چیه

چطور باید باهاش رفتار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک همکار امین، مطلب رو بگو، بعد یکسال منظورش رو مشخص کنه، یا کات هرنوع سواستفاده؛ یا خواستگاری رسمی بدون معطلی، دیگه کش دادن حرفای اضافی نداره. قدم جلو گذاشت طبق شرایط جواب میدین

یک همکار امین، مطلب رو بگو، بعد یکسال منظورش رو مشخص کنه، یا کات هرنوع سواستفاده؛ یا خواستگاری رسمی ...

اگر بگه منظوری نداشته که اینطور من خیلی ضایعه میشم

یه بار یکی از همکارها ازش اینو‌جلو همه پرسید  مگه خبریه؟ اونم زد به شوخی و‌مسخره بازی و گفت نه

چرا توی این ی سال پیشنهاد نداده ترسو خان

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون