2777
2789

شنیدین میگن هر که با ال علی در افتاد ور افتاد 

من سادات هستم ولی اصلا آدم معتقدی نیستم ،تو پستای قبلیم هست که با مادر شوهرم مشکل دارم ،و مادر شوهرم به شدت ادم‌سمی هست و اختلال شخصیت خودشیفته داره و کسایی که با این بیماری آشنا هستن میدونن چقدر این‌ادما میتونن به بقیه آسیب بزنن و هیچ جوره درست بشو نیستن ،شوهرمم آدمیه که نمیتونه خانوادش بزاره کنار و یه جورایی مهر طلبه نسبت به مادرش 

انقدر مادرشوهرم با کاراش و رفتاراش آزارم داده که خدا میدونه و انقدر این شخصیت بد و سمی هست که مشاور بهم گفت از اول نباید ازدواج میکردی الان که کردی باید تحمل کنی یا شوهرت راضی کنی قطع رابطه کنه منم چون نمیتونم  شوهرم راضی کنم و اشتباهات مادرش قبول نداره مجبور شدم تحمل کنم با اینکه میدونم کار بدیه فقط نشستم شاید بمیره تا یه نفس راحت بکشم دیروز روز تاسوعا دلم بدجوری شکست به جد بزرگوارم گفتم حواست به من که دخترتم باشه به منی که خون تو توی رگامه بابا جونم مادرشوهرم خیلی اذیتم میکنه دعا کن شرش از سر زندگیم کم بشه و امروز به طرز معجزه اسایی اتفاقاتی افتاد کلی میگم که مادر شوهرم رسوا شد و همه حق رو به من دادن و شرش از سرم کم شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجز خنده واکنشی ندارم والا

منم خندم گرف 😂

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

عزیزم اگر از ال علی هم نباشی بازم خدا حواسش هست و ظالم یه جایی سرش میاد ربطی به سید بودن نداره دنیا ...

میدونم عزیزم خودم این چیزارو کفر میدونم ولی برام جالب بود گفتم با شما در میون بزارم 

شوهر منم مادر ذلیل ترین بود

ولی جوری بارش اوردم ک الان میگ فقط زنم

بهترین دسپخت زنم

بهترین هیکل زنم بهترین زن زندگی فقط زنم

تو تاپیک قبلی گفتم سری اخر با مادرش بحثم شد، مادرش ی حرف زشت بهم زد، شوهرم رفت سمت مادرش گردن مادرشو پیچ داد گف بفهم چی میگی زن من خط قرمز منه♥️

خوشحالم که باعث شدم خنده بیاد رو لبات

خب بقیه اش چی شد

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡