2777
2789
عنوان

نظری که راجب ای وی اف دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1840 بازدید | 134 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا ربطی نداره خانم محترم حتی توی اون اتاق نتونی همسرت رو ارضا کنی و نمونه رو خود آقا آماده کنه هیچ مشکلی نیست و حلاله. 

کاش یاد بگیریم وقتی چیزی رو نمیدونیم هیچی نگیم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
@الیماما‍

عزیزم من شرایط زندگی شمارو نمیدونم،شاید شما مجبور شدی این کارو کنی یا در هر صورت حکم شرعیشو نمیدونستی که خب گناهی هم نداری،من عجولانه نظر دادم و قضاوت کردم،لطفا منو حلال کن،من آدم بدی نیستم،لطفا برام کامنت بزار،ذهنم مشغوله،عذاب وجدان رهام نمیکنه

کامنتای من جهت اگاهی به بقیه هم بود،مراجع هم گفتن درصورتی استمنا جایزه که طرف زندگی زناشویش درخطر با ...

واقعا نباید نظر داد 

ما که مرجع تقلید نیستیم 

کارتون اشتباه بوده و چقدر هم حس بدی بهشون منتقل کردید

اصلا ربطی نداره خانم محترم حتی توی اون اتاق نتونی همسرت رو ارضا کنی و نمونه رو خود آقا آماده کنه هیچ ...

بله درسته،من اشتباه کردم،انشااله الیماما منو حلال کنه

خریت بدی کردم،کاش سکوت میکردم،نمیدونم چرا اینکارو کروم😔😔😔

میدونی اعتقاد خیلی قشنگه ولی واسه خود شخص نه اینکه تو با اصول و اعتقاد خودت بقیه رو قضاوت کنی و به بچه ای که یه زن با هزااااااااااااار بدبختی و هزاااااار راهی که تو نرفتی میخواد باهزااااار جور هزینه و درد و سرکوفت و...صرف اینکه بعضی مراجع که ممکنه شرایطی که میگن رو اون زن نداشته باشه اینقدر راحت بگی بچه حرام بهش.....

میدونم پشیمونی ولی واقعا نیازی نیست اینقدر دینداری رو سخت کنید که آدمی رانده بشه از درگاه خدا....اون آدم کلی سختی کشیده که تو نکشیدی😔😔😔😔😔😔

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
میدونی اعتقاد خیلی قشنگه ولی واسه خود شخص نه اینکه تو با اصول و اعتقاد خودت بقیه رو قضاوت کنی و به ب ...

درسته،من اشتباه کردم،من درشرایط زندگی الیمامانبودم،قضاوت کردم،خدا منو ببخشه و توفیق اینو داشته باشم که بتونم حلالیت بگیرم