2777
2789
عنوان

ترمیم بینی سرپایی انجام دادید

96 بازدید | 7 پست

میخوام نوکش کوتاه کنه بلنده پرهام جمع کنه گفته بیا مطب اصلاحش کنم نمیدونم چطوریه من آستانه دردم پایینه کسی انجام داده اصلا میشه قد پروجکشن رو کم کرد یا نه درسن برام توضیح نداد

من میخوام قوسشو بیشتر کنه بنظرت سرپایی میشه البته من ده سال پیش عمل کردم،اصلا نمیخوام بیهوش بشم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوام قوسشو بیشتر کنه بنظرت سرپایی میشه البته من ده سال پیش عمل کردم،اصلا نمیخوام بیهوش بشم

نمیدونم اطلاعی ندارم مال من بزرگه تغییری نکرده خیلی ناراحتم یکسال شده به خود دکترم گفتم میگه بیل مطب اصلاحش کنم هم میترسم بدتر بشه هم از روندش میترسم

نمیدونم اطلاعی ندارم مال من بزرگه تغییری نکرده خیلی ناراحتم یکسال شده به خود دکترم گفتم میگه بیل مطب ...

ولی من یادمه دوستم بینبسو بعد عمل دوست نداشت رفت مطب سرپایی یه تغییراتی داد خیلیییییی خوب شد،شکارشو مدارم وگرنه ازش میپرسیدم بهت میگفتم درد اینا داشت یا نه ولی قشنگ یادمه خیلی خوب شد

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

ولی من یادمه دوستم بینبسو بعد عمل دوست نداشت رفت مطب سرپایی یه تغییراتی داد خیلیییییی خوب شد،شکارشو ...

جدی بازم اگه خوب بشه دردشون میشه تحمل کرد دکتره من یکم کم کاری میکنه اعتمادی ندارم بهش 

دوستت چه تغییری کرد بزرگ بود دماغش؟

جدی بازم اگه خوب بشه دردشون میشه تحمل کرد دکتره من یکم کم کاری میکنه اعتمادی ندارم بهش دوستت چه تغیی ...

گوشتی بود دماغش پرهاش گنده بود سوراخای بینی بزرگ بعد که رفت ترمیم یهو جمع شدن پره هاش سربالاشد قشنگ....