میخوام نوکش کوتاه کنه بلنده پرهام جمع کنه گفته بیا مطب اصلاحش کنم نمیدونم چطوریه من آستانه دردم پایینه کسی انجام داده اصلا میشه قد پروجکشن رو کم کرد یا نه درسن برام توضیح نداد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیدونم اطلاعی ندارم مال من بزرگه تغییری نکرده خیلی ناراحتم یکسال شده به خود دکترم گفتم میگه بیل مطب ...
ولی من یادمه دوستم بینبسو بعد عمل دوست نداشت رفت مطب سرپایی یه تغییراتی داد خیلیییییی خوب شد،شکارشو مدارم وگرنه ازش میپرسیدم بهت میگفتم درد اینا داشت یا نه ولی قشنگ یادمه خیلی خوب شد
🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘