2777
2789
عنوان

زندگی ایده آل شما چطوریه❓️

254 بازدید | 25 پست

من خودم زندگی که دوست دارم در نهایت بهش برسم اینطوریه:

پیانو بلدم باشم و یه اتاق مخصوص براش داشته باشم.

دانشجوی یه رشته خوب باشم که بتونم باهاش مهاجرت کنم و یا اگرم نکردم تو خوده ایران بتونم زندگی خوبی درست کنم برای خودم.

تراپیست رفته باشم و مشکلات اظطراب، اعتماد بنفس و یا هرمشکلی که نمیدونم چیه..رو حل کرده باشم.

یه شوهر خوب داشته باشم که حامی و همراه باشه.

توی اتاق تنهایی پیانو بزنم 🎹 😃 یکی از فانتزی هامه.

حداقل ۲ تا زبان بدرد بخور رو یادگرفته باشم، مثل انگلیسی، اسپانیایی، آلمانی و..

کتاب های زیادی رو خونده باشم.

یه دیجیتال آرتیست خفن باشم( به عنوان شغل دوم*)

کاملا از نظر مالی مستقل باشم.

تو یه ورزش حرفه ای شده باشم یا خیلی خوب یادش گرفته باشم.

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

واقعا پول میخوام اگه باشه به همه چییییی میرسم

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی جانم❤️🌱

ممنونم ازتون💖🪷

همچنین 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

واقعا پول میخوام اگه باشه به همه چییییی میرسم

واقعا پول خیلی نقش بزرگی داره واسه رسیدن به اهداف

خیلی زیاد🥲

یه کارت پره پول که بتونم باهاش به جاهای مختلف سفر کنم

منم عاشق سفر کردم.

بدون دغدغه مالی

فقط لذت

من دلم می خواد 

روتین پوستم رو هر روز رعایت کنم 

صبح ها زودتر بیدار بشم و برای پیاده روی برم پارک و یکم ورزش کنم 

صبحانه رو منظم بخورم 

دو تا آزمون مد نظرم هست توی هر دو قبول بشم 

انشاالله به همشون برسیییی جیگر من دوست دارم مهاجرت کنممم خونه رویاهامو اونجا بچینم🫠

ممنونم🥹💖

به امید خدا توهم موفق میشی‌

دقیقا این چیزی رو که گفتی منم خیلی دوست دارم داشته باشم.

من دلم می خواد روتین پوستم رو هر روز رعایت کنم صبح ها زودتر بیدار بشم و برای پیاده روی برم پارک و یک ...

به امید خدا که قبول بشی💖

منم عاشق سفر کردم.بدون دغدغه مالیفقط لذت

ولی اسی زندگی مورد نظرت قشنگه :) 

البته به جای پیانو من ویالون رو انتخاب میکنم

اون مورد شوهر هم حذف میکنم چون ازدواجی نیستم

رشته خوب هم به جاش رشته مورد علاقم رو انتخاب میکنم

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

ممنونم🥹💖به امید خدا توهم موفق میشی‌دقیقا این چیزی رو که گفتی منم خیلی دوست دارم داشته باشم.

انشااللههههه

اگه دیدید که چیزای چرت و پرت میگم پوزش چون گوشی دست خواهرمه میاد تاپیک میزنه و نظر میده 

من دوست دارم یه روز فارغ از فکر ، این زندگی که  دارم رها کنم برم سفر ، اول از همین ایران خودمون شروع کنم بعدش کشور های دیگه ،زندگیمون همش شده فکر ، نه طلا گرون شده ، دلار رفته بالا ، فلان اتفاق افتاده ، فلان جا خراب شده و..